че от тях не "чувам" песента...
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Как се махат тия черните...
Свий
X
-
Как се махат тия черните...
помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117Тагове: Няма
-
До: Как се махат тия черните...
Аз те черпя с една снимка от клипа:Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнениекойто каже как се махат, печели една почерпка от мен.
Последно редактирано от Ясен; 29-01-10, 17:46. Причина: ... и бъди благодарен, че не го е видяла първо Цвети!
Коментар
-
Давай, че ще си направиш.... проблем....Първоначално публикуван от Адриан Преглед на мнениебирата напред и го пускам тук нецензуриран

Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Недей, че ще има питане -''Плащам, ако някой каже как да извадя мацката от монитора"Първоначално публикуван от Адриан Преглед на мнениебирата напред и го пускам тук нецензуриран
Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
0894328706
Коментар
-
Тук не можеш да го пуснеш, но линк на ЛС можеш да пратиш на всички заинтересовани.Първоначално публикуван от Адриан Преглед на мнениебирата напред и го пускам тук нецензуриран

Коментар
-
Я метнете един и на дъртия, че имам подозрението, че едната е сложила силиций, но ми трябва визуален анализ на динамиката!

Така де, щом "силициевата долина" вече е "силиконова долина", значи силиконовите "маркери", трябва да се наричат вече "силициеви"!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 287,789 в 18:08 на 26-08-26.
Коментар