Обява

Свий
Няма добавени обяви.

САЩ срещу Русия - парад

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• САЩ срещу Русия - парад

Втория клип ми прилича на евтина пиеса от театър ама не и демонстрация.

До: САЩ срещу Русия - парад

Мисля че не знаеш какво е Farewell Ceremony - иначе да - руснаците са по добри в театралните постановки действа се с голема сила и размах.
    When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Не знам, да.С голяма сила и размах, защото има какво да покажат.Гледах и по-стари видеа от други години.

Последно редактирано от Redo; 24-01-10, 15:49.

Коментар

Парата може да се насочи през два клапана - за свирката или за буталото!

Ония за това нямат пари за гвардейци, защото са платили за разработката на Апачи, а пък той си изяжда почти целия Московски парад на закуска...

Коментар

Дрънкането на оръжие е стар комплексарски метод за привличане(отвличане) на внимание.
          Няма значение коя е държавата, която прави цирка!
          Важното е, че тоя цирк рано или късно води до трагедия за съответния народ!
          ВѢРНОСТЬ И ПОСТОЯНСТВО

Коментар

Пуснах темата да погледнем парадите на двете държави.Нека не влизаме в дълбините на оръжията им.Който каквото има си е за него.Ако някой измисли още и има желание нека пусне.

Коментар

Гледай кво става тука - руското шоу спрямо това изглежда като некаква самодейна трупа.

When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Първоначално публикуван от Redo Преглед на мнение
                Пуснах темата да погледнем парадите на двете държави.Нека не влизаме в дълбините на оръжията им.
                По принцип идеята на парада е да се представи страхотията на оръжието, но на този етап американците ядат като скакалци всичката ни пълзяща и хвърчаща техника... /аз съм малко назад във времето и възприемам Русия като съюзник.../...

Иначе парада си е организирано шевствие, та дори и да е гей-парад

Коментар

Първоначално публикуван от persuader Преглед на мнение
                  Гледай кво става тука - руското шоу спрямо това изглежда като некаква самодейна трупа.

Това са фактите...

"Не е важно какъв цвят е котката, важното е да лови мишки!"

Конфуций

Трябва целият свят много да бърза да вкара тая котка в клетката, защото ще стане тигър, леопард или всеки друг котешки вид, който се храни с примати...

Коментар

Преди 20 год бях в Камбоджа. Видях и руската и американската военна техника. Всяка си има и добри и лоши страни. Но като отговор на определението...."военна"....рускатта техника е по-добра. Да сравняваш като цяло машините им е неправилно. НО-ако трябва да дам определение-руската техника е като джип УАЗ, сравнен с някой паркетник. Във всеки случай американските машини много по-често спираха и даваха дефекти от руските в бойни условия-това поне съм го виждал с очите си. При съвместно форсиране на река американците идваха при нас, на наще машини, да не говорим пък, че техните бяха абсолютно капризцни на гориво, руските вървяха със всякакви боклуци, наречени камбоджански дизел или бензин.........Всичко друго е пропаганда.

Коментар

То, германското оръжие не е спечелило ни една война, американските комикси с какво ли да се сравняват ...
                      Работата обаче е съвсем друга, и смисълът на парадите - неимоверно по-дълбок. Толкова, че са измислени даже не от хората, и вече милиард години се правят от къде по-стари и уж прости животни.
                      Освен това, общия и пешия парад се правят по различни поводи, и имат различни цели. И във всеки случай са насочени към собственото население. За демонстрация на разни неща пред противника си има други методи.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                        ...Работата обаче е съвсем друга, и смисълът на парадите - неимоверно по-дълбок. Толкова, че са измислени даже не от хората, и вече милиард години се правят от къде по-стари и уж прости животни.
                        Освен това, общия и пешия парад се правят по различни поводи, и имат различни цели. И във всеки случай са насочени към собственото население. За демонстрация на разни неща пред противника си има други методи.
                        Мисля че това е един изключително смислен завършек изчерпващ една изключително безсмислена тема.
                        Последно редактирано от Goblin; 25-01-10, 03:24.
                        Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X