Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Двигатели

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Имат. Нещо като ексцентрици. И дроселната клапа е само за сервизен и авариен режим, въздуха се дозира с хода на клапаните.

Коментар

Йори,намерил съм Виетнамка Решавай: 4.2V8 ли да преправяме,или 5.0 V12 от твоя гараж да се сади...
      0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1
        Йори,намерил съм Виетнамка Решавай: 4.2V8 ли да преправяме,или 5.0 V12 от твоя гараж да се сади...
        Тази година няма да садиме, ще караме по бързата технология (ори, мели, яж)
        http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Най-добре два един на предния и един на задния мост
          Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.

Коментар

На мен не ми става гадно. Точно обратното.
            БМВ Нацка познах ли.
            Винаги съм бил ЗА а не ПРОТИВ
            Дини винаги съм ценял високо мнението ти защото ти си от малкото хора в този форум които знаят "накъде се развиват гаиките"
            Понеже си ревностен защитник на японските марки ще си позволя една малка закачка.
            Това ДЖИП в подписа защо не го смениш с ТОЙОТА.

Коментар

Никога несъм твърдял, че тойота е това което е моята мечта за джип...
              Нямам средства... несъм роден на мястото и във времето което трябва иначе и на мотора ще пише DINI и на марката... а моделите ще ги кръщавам на някое гадже
              А иначе имам тойота, но нея карам и немисля, че е проходима колкото искам... пробвал съм я един път и неможах да направа разликата със самурая! Но там при самурая просто имах усещането, че мога да направа всичко което може да се направи с един джип. Особено когато беше без покрив можех да го "закарам на луната"
              А тойотата е много бурна голяма... може и да и свикна някой ден, но тя е с пъти по тежка... пикап е и центара на тежеста е ... въпреки, че аз го сведох и свеждам до идеален, всмисъл и двете оси се опитвам да ги натовара с еднакви килограми без да добавям излишни килограми над заводските и, за да увелича проходимостта с пъти.
              Въпроса е, че колата не е само мотор, само купе или само окачване и трансмисия, колата (джипа) трябва да уравновесява всичките тези неща и мисля, че тойота просто го постига затова съм и такъв фен... Това е марка, която просто когато и каквото и да и правиш ти става кеф от изработката... Немисля, че има майстор който да нея предпочита пред която и да е друга...
              Оставяме "тунингите" настрана и когато говорим за сериини коли това просто е марката както в спортни така и в джипове...
              Ако невярваш иди на бужурище и гледай (сериините)... няма БМВ няма мерцедес те се бутат с голфаджиите...
              А на офф-а всичко е преправяно... ако искарате сериини ще видите разликите...
              Лек ден
              Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X