Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Двигатели
Свий
X
-
Щото конските сили продават автомобили, а въртящия момент печели състезания
А къде си видял въртящ момент и малка кубатура? (без случаите с турбо, щото то си е допинг на обема всъщност)Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от ninja_1Първоначално публикуван от kinexТва Витек е много як матор ама няма място под капака на Джип.
Коментар
-
тва са пълни глупости.... Раздатка - редуктор .... Сще ми кажеш, че самурая неможе да тръгне по плавно от уаз... смешки са това! Всичко може да се постигне с предавките то ако неможеше роторните щаха да летат...Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
Коментар
-
Първоначално публикуван от DINIтва са пълни глупости.... Раздатка - редуктор .... Сще ми кажеш, че самурая неможе да тръгне по плавно от уаз... смешки са това! Всичко може да се постигне с предавките то ако неможеше роторните щаха да летат...
Коментар
-
ми в миналото даже са били джутактови.. можеш да прочетеш и е бил по-проходим от сегашния... Неми се спори за глупости... Факта, че са сложили при тая отрупана глава врътки на кубилиците заслужава евалата... А тези красотите от картинките на 100 000 км са с по 3-4 компресия...
И тиа бмв-та също са хидравлици... за разхода вие сте паралии и можете да храните ама колко е тежък тоя мотор само за офф е...! На самурая му го вада сам от коша без лебетка... ако му сложат такъв няма смисъл от шпренгване на задните ресориКат влезне в кал и ще се забие като пирон... Остави това за такива хали трябва и големи скорости мостове... и накрая и аз дигам 120 с 1,0 на магистралата и той кара с толкова, че иначе вятъра ще го прати на оня свят
Лек денНикога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
Коментар
-
Първоначално публикуван от DINIА тези красотите от картинките на 100 000 км са с по 3-4 компресия...
И тиа бмв-та също са хидравлици... за разхода вие сте паралии и можете да храните ама колко е тежък тоя мотор само за офф е...! На самурая му го вада сам от коша без лебетка... ако му сложат такъв няма смисъл от шпренгване на задните ресориКат влезне в кал и ще се забие като пирон... Остави това за такива хали трябва и големи скорости мостове... и накрая и аз дигам 120 с 1,0 на магистралата и той кара с толкова, че иначе вятъра ще го прати на оня свят
Лек ден
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар