Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Слабото място на джипа са гумите.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

По шофьори на Грандове бре...
    Всъщност изобщо не разбира от коли и все тая...
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от Yordan Kolev
      Споко, утре ще и вземем акъла
      Има там едни на които по-трябва да им се вземе
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

търся спонсор за заснемане на подобен филм
        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Леле,чак сега го гледах...Направо съм се изкефил като прасе на успоредка...Ма много здраво това Чероки,бре...Малиииии
          0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

То заснемането лесно .....дайте ми едно Чироки или Уаз .. да си ги троша както аз си знам .....!
            Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Тедо ако ще трошиш Галопера ще снимам без пари.

Коментар

Обаче, на това Чероки, не се видя да му има нищо по окачването! Ей, да не вземе да се окаже здрава тази тенекия
                RB Patrol Team

Коментар

Първоначално публикуван от Асен Василев
                  Обаче, на това Чероки, не се видя да му има нищо по окачването! Ей, да не вземе да се окаже здрава тази тенекия
                  Я докарай твойто да проверим
                  http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

ако искате ми вярвайте познавам единия пич от видеото по-горе с черокито. Даже ми беше пращал един клип където почупиха един Нисан така. Не че има някакво значение де, но все пак беше забавно да видя познат.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X