Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Така се става гей
Свий
X
-
До: Така се става гей
Не мисля така. Един утвърден гей трябва да е способен да хване настолен компютър или стар монитор със задника си
Тва май е няква реклама на MSI. Моето мнение на потребител е, че не ме убеждават много да си купя продукта им с нея. А и замисъла е кофти. Супер изкуствено му "забиват" лаптопите отзад. Не ме грабва въобще замисъла.
Коментар
-
Тъй де, утре като нищо на презервативите ще пише, че завода тества ръчно всяко изделиеПървоначално публикуван от Любо Димитров(lama69) Преглед на мнениеКато гледам какви тестове има провеждат, се радвам че си взех Асус
.
Коментар
-
Митак, акцентът не е в лаптопа, а в начина на ловене.Първоначално публикуван от Димитър Преглед на мнениеХихи. Много лесно се хващате.
Проста сметка - колко тежи един лаптоп? Подобно нещо метнато на 20 метра ще счупи гръбнак
Коментар
-
Гледах клипа, ама пак не разбрах. Асус със "С" или с "Н" се пише?
Коментар
-
Как, Анун ли?Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнениеГледах клипа, ама пак не разбрах. Асус със "С" или с "Н" се пише?
Hristo Draganov
http://htftp.domainbg.com/HD/
И аз искам България чиста ! ! !
Коментар
-
Aз да му метна моята 17''-ка,па да го видим...Хем е от нечетните-,,Neshiba''Първоначално публикуван от valio_stoilov Преглед на мнениеДааа бе- що не опита да ми хване старата "Тошиба" с г...за- поне два метра откат ще даде, плюс разместени поясни прешлени.

Виден столичен ихтиолог
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар