Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Човешката глупост няма край.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Човешката глупост няма край.

Остави млади хора без работа, и да простеят колкото искат, и ето какво им раждат главите:

http://vbox7.com/play:08a6344c
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

До: Човешката глупост няма край.

Поне чукът да се беше приземил където трябва...
    Гламава работа.

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
      Поне чукът да се беше приземил където трябва...
      Гламава работа.
      Хипер гламава. Направо не е истина какво може да съчини нечий мозък от скука, простотия и свободия.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Хаххахаха. То тва явно е някъв самоубийствен фестивал. Тва момче едва носеше чука, а те на него дали да гърми . Всеки сам преценя последствията от своите действия. Като искат да са ганстерчера и да са интересни, да си носят последствията /не само от тая дейност, а по принцип/.
        http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
        http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Тези тяхни забавления май водят до големи поражение, на човешкото тяло. Колко са глупави не е изтина.

Коментар

Това не е ли нещо като бомбичките които правехме с бронс и миниум ?

Коментар

Първоначално публикуван от petaca Преглед на мнение
              Това не е ли нещо като бомбичките които правехме с бронс и миниум ?
              1. Те не гърмят на метър от теб, нали?
              2. Съмнявам се бомбичка от ония да изхвърли чук с това тегло по тоя начин. Там се целеше силно гърмене повече, което идваше от обвивката отвън повече, отколкото от съдържимото вътре. В сравнение с това, дето сложиха на чука, количеството в ония бомбички беше мизерно.
              3. И от ония бомбички имаше изгорени и откъснати ръце и пръсти.
              4. Аз всъщност не съм правил. Правех такива от барут от кобритени клечки, и настъргано онова- страничното. Ефекта беше подобен, при достатъчно количество. Само дето поради по-бавното горене, си имаше граница и не беше толкоз опасно.

Имаше и един номер - пак барут от клечки - 2 или 3, с настъргано странично покритие от кибрита. Това между двата пръста. Щракаш с пръст, и то гърми. Как подскачаха съученичките, не е истина.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                1. Те не гърмят на метър от теб, нали?
                2. Съмнявам се бомбичка от ония да изхвърли чук с това тегло по тоя начин. Там се целеше силно гърмене повече, което идваше от обвивката отвън повече, отколкото от съдържимото вътре. В сравнение с това, дето сложиха на чука, количеството в ония бомбички беше мизерно.
                3. И от ония бомбички имаше изгорени и откъснати ръце и пръсти.
                4. Аз всъщност не съм правил. Правех такива от барут от кобритени клечки, и настъргано онова- страничното. Ефекта беше подобен, при достатъчно количество. Само дето поради по-бавното горене, си имаше граница и не беше толкоз опасно.

Имаше и един номер - пак барут от клечки - 2 или 3, с настъргано странично покритие от кибрита. Това между двата пръста. Щракаш с пръст, и то гърми. Как подскачаха съученичките, не е истина.
                Бъркаш,ония дето гърмяха иди-ела,бяха с бронз-виж тия с бронс са отделен сегмент в аудиоеквилибристиката...
                Общо взето,всичко ново е добре забравено старо-екселерацията обаче касае и простотията с пълна сила.

Коментар

подобен случай
                  http://www.vbox7.com/play:6abbc2d2
                  Per aspera ad astra.

Коментар

Преди години и аз гърмех с подобно нещо най-вече на сирни заговезни,самоче по-опасно имам си и белег на рамото за спомен.Имам познати и с белези получени в следствие на пробиване. Така нареченото пушкало тип чук се състои от дебело желязо не по-малак диаметар от 6 см и дължина от 15 см в средата има дупка от 8мм магоре и дълбока поне 7см. С заварено желязо за дръшка, а някой и без дръжка. отвора се пълни със взрив която се прави незнайно как за мен (никога несъм правил) която гърми да 8-9 пъти с едно зарждане.След като се напълни отвора със взривта се слага желязо с диаметър на отвора и се започва обаче желязото лети в произволна посока и това оставя спомени, а е имало и случаи когато пушкалото се пръска и тогава е като на война.
                    За бърза помощ,полиция и пожарна тел. 112.
                    За ядене и пиене - 0876 74 99 88 - Михаил Рашков

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X