Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Как се разрушава стара сграда
Свий
X
-
До: Как се разрушава стара сграда
Първоначално публикуван от Spas55 Преглед на мнение
Много поучително - колко са здрави СТБ конструкции .
-
Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнениеЕвгени Бакърджиев им е бил консултанатЗа жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.
Коментар
-
Тоя блок, ако беше някъде на високо. напр. в Бояна, щеше да се търкаля чак до Малашевци, егати. Помитайки всичко по пътя си..
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
-----------------------------------------------
0887770735
Коментар
-
Не. Мавзолеят беше сандвич, с дървена конструкция по средата. И даже имаше чертежите му. Глупаво е да се мисли, че военни инженери, веднага след края на цяла световна война, ще построят нещо друго. Това държи на бетонобойните бомби, а от бетонобойните снаряди не го и сърби особено.
Така че фирмата, която се съгласи на тая поръчка, е откровенно самодейна. А Бакърджиев - клиничен идиот. Нямам друго обяснение на решението за такъв способ за разрушаване. Понеже по онова време, разликите между професионализма и комсомолския плам, вече бяха известни.
Да, ако някой го познава - може да му предаде думите ми, и да получи личните ми обяснения. Казвам го, за да не се напрягат модераторите.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнениеНе. Мавзолеят беше сандвич, с дървена конструкция по средата. И даже имаше чертежите му. Глупаво е да се мисли, че военни инженери, веднага след края на цяла световна война, ще построят нещо друго. Това държи на бетонобойните бомби, а от бетонобойните снаряди не го и сърби особено.
Така че фирмата, която се съгласи на тая поръчка, е откровенно самодейна. А Бакърджиев - клиничен идиот. Нямам друго обяснение на решението за такъв способ за разрушаване. Понеже по онова време, разликите между професионализма и комсомолския плам, вече бяха известни.
Да, ако някой го познава - може да му предаде думите ми, и да получи личните ми обяснения. Казвам го, за да не се напрягат модераторите.Чертежи и планове на мавзолея-йок.Представиха някакви полу-самодейни скици правени непосредствено преди разрушаването.Поне на нас.Никоя фирма не се нави да го гърми и една от причините беше именно тази.Заповядаха на армейските сапьри и толкоз.Имаха и някакъв консултант от СВ-пагонлия с един куп звезди.
Работех по онова време с може би най кадърният човек в БГ.в тази област,женаЛиляна, сръбкиня по произход, женена за българин и живееща и рботеща у нас.Бутал съм с нея старото Задгранични паспорти на М.Луиза,сгрешената естакада за аерогарата,библиотеката.А най трудното взривяване беше на комин с квадратно сечение строен от немската фирма Гранитоид/сегашен циментов завод Батановци/ за който нямаше никаква документация.Трябваше да падне между сгради без да ги засегне.Е паднА където трябва ама зора и притесненията бяха голями.За пример ще кажа че на задгранични трябваше да се бута на калкан и отломки на повече от 3 м.бяха недопустими.Най-далече падналата отломка беше на 1.2м.Мерено!
Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
Коментар
-
Първоначално публикуван от Spas55 Преглед на мнение
Да го бяха санирали и разпродали на апартаменти.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеХа! Тия нито строят като хората, нито могат да бутнат нещо, построено като хората.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеПоказателно е, че никой не е пострадал. Поне организация имат.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар