Обява

Свий
Няма добавени обяви.

GLK

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• GLK

http://www.youtube.com/watch?v=ewoD04aSlUQ
    GLK320CDI, GLC250d

До: GLK

Първоначално публикуван от Д-р Драго Преглед на мнение
    Новите СУВ-чета имат много приятни задвижвания и подобни препиатствия не са проблем (ето нампример една камара подобни тестове за Рено колеос http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...5%EE%F1&page=4)
    Проблема е геометрията и пластмасите, както и цялостната здравина на машината, покарх Колеоса повече от 6000 км. минах и по няколко черни пътя, минава, но не ми е комфортно, виж с 80-ятката на същите места минавам с 60
    А ГЛК карах на тест и за мен това е най приятната машина от СУВ гамата на Мерцедес (пробвах и МЛ-а) - много добра машинка, с 3 литровият дизел и 7Гтроник кутията си е Удоволствие. Но Ако трябва да избирам бих взел нещо друго - Мерцедес не ми харесва като уреди за управления (не мога да пусна чистачките, Скоростната кутия се управлява Много странно - за мен)

Коментар

До: GLK

Аз отскоро съм с GLK. Навсякъде където има рибарско пътче, успявам да достигна. За външната му форма - колкото повече го гледам, по ми харесва. Казвам го, защото това може би е колата с най-лошите прилагателни "Иван Грозни", "Изрода на Мерцедес" и пр. Возията му е прекрасна. Кръгли са само гумите, останалото са ръбати форми. Двигателя е мощен и икономичен.
      GLK320CDI, GLC250d

Коментар

От: GLK

Според мен мерцедес са с най-функционални уреди и въпреки че съм фен на BMW не мога да го скрия,и след известно време се свиква с чистачките отляво и лоста за скоростите на кормилната колона и като се кача на ''нормална'' кола ми е неудобно,да доуточня не съм собственик но работата ми налага да се качвам в всички модели на MB
        сега виждам че темата е стара за което се извинявам

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X