Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Няколко клипа от "Бъдещето"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Няколко клипа от "Бъдещето"

Заслужава си да се ВИДИ
    http://vbox7.com/play:c527ba3d

До: Няколко клипа от "Бъдещето"

Лошо.
    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

За съжаление бъдещето ще е такова :
      http://www.youtube.com/watch?v=dyMgwG05Mqo
      Благодарение на чипчета като тези, и на хора като тези:
      http://www.youtube.com/watch?v=K6v1I9HUREA
      Естествено вината ще е и на обществото, което мисли с някои части от тялото си, които ще пропусна да спмена ,и други части като стомаха и най-вече с онази част дето се седи на нея .

Та те така!
      Хайде сега мъдруваите...

Мен ме няма в такова бъдеще нали се сещате.

Надявам се улавяте тънката нотка на ирония . Въпеки това съм доста сериозен и ми е тъжно за децата ни, че ако имат акъл ще трябва да умрат или да се мъчат партизанската.
      Нас мисля че няма да ни хване тази простотия - надявам се.
      CITYEL

Коментар

Всички вече сме в това бъдеще! Началото е сложено с биометричните данни в личните документи - утре пръстов отпечатък и кръвна група, а вдругиден ДНК код и досие...

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
          Всички вече сме в това бъдеще! Началото е сложено с биометричните данни в личните документи - утре пръстов отпечатък и кръвна група, а вдругиден ДНК код и досие...
          Много си прав, да знаеш....... За съжаление
          Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
          Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

На мен не ми пука - ако искат и всеки ден да чакат на изхода на канализацията да видят какво сме яли вчера, все ми е тая.
            Започне ли се слагане на чипове с шестаци аз съм аут.
            Преди бях скочил да правя протести срещу камерите по улиците , но все още нямам идея как. Почти им свикнах.
            Но чипчетата са друга бира.
            Бъдещето е много просто - или чип(или нещо от сорта алтернативно) или смърт. То като не можеш да купуваш и да продаваш така ще си умреш.Все пак ще дойде време дето няма да има свободен избор.
            Ся без много много да навлизам в митология, крайната цел на чипа с 3-ри 6-ци е да докаже че няма Бог.Много смешна идея, но това са фактите(относно следенето и контрола е ясно). Обаче 3-рите 6-ци идват от цитат в Библията. Дефакто с опита да се докаже, че няма Бог само ще се докаже че има. Щото Той не дреме, ами чака търпеливо и ни гледа "сеира".И после всеки дето не слушка ще бъде "улепен" зад врата подобаващо.Свободен избор - какво да правиш?(човек сам си избира ). С две думи обречена е каузата с чиповете.
            После пише че който си сложи такъв чип ще му се появи "люта рана " след време - демек нещо тия чипове няма да са как трябва, и ще вредят чисто физически.
            Другият негативен фактор е че сложи ли си 666 (белега на звяра), човек се отказва от Бог. На кой ли му дреме нали и без това много хора не вярват.. Никой не се е върнал от "оня свят" да каже.. и т.н.т. Все цитати подобаващо замазващи съвеста по въпросите, които ни глождят най-дълбоко.
            То и тока не се вижда ...ама се усеща.
            Както и да е де отклоних се..
            Ем това е - малко информацийка. Сега някой може да пита:
            -Защо протестансти, католици и православни попове не ги казват тези неща?.. Отговорът е много прост. Защото дремат.

Не ми се търсят цитати, но все си мисля че на някой му беше интересно какво бъдеще ни чака ..
            Всеки може да мисли и предполага по различен начин бъдещето, но определено ще е нещо от сорта.
            Времето свършва и светът за последните 100 години се е променил коренно от това което е бил преди тях.
            Така си размишлявам аз.
            Последно редактирано от kirech; 26-07-09, 00:14.
            CITYEL

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X