Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Няколко клипа от "Бъдещето"
Свий
X
-
До: Няколко клипа от "Бъдещето"
За съжаление бъдещето ще е такова :
http://www.youtube.com/watch?v=dyMgwG05Mqo
Благодарение на чипчета като тези, и на хора като тези:
http://www.youtube.com/watch?v=K6v1I9HUREA
Естествено вината ще е и на обществото, което мисли с някои части от тялото си, които ще пропусна да спмена,и други части като стомаха и най-вече с онази част дето се седи на нея
.
Та те така!
Хайде сега мъдруваите...
Мен ме няма в такова бъдеще нали се сещате.
Надявам се улавяте тънката нотка на ирония. Въпеки това съм доста сериозен и ми е тъжно за децата ни, че ако имат акъл ще трябва да умрат или да се мъчат партизанската.
Нас мисля че няма да ни хване тази простотия - надявам се.CITYEL
Коментар
-
Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнениеВсички вече сме в това бъдеще! Началото е сложено с биометричните данни в личните документи - утре пръстов отпечатък и кръвна група, а вдругиден ДНК код и досие...Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Коментар
-
На мен не ми пука - ако искат и всеки ден да чакат на изхода на канализацията да видят какво сме яли вчера, все ми е тая.
Започне ли се слагане на чипове с шестаци аз съм аут.
Преди бях скочил да правя протести срещу камерите по улиците , но все още нямам идея как. Почти им свикнах.
Но чипчетата са друга бира.
Бъдещето е много просто - или чип(или нещо от сорта алтернативно) или смърт. То като не можеш да купуваш и да продаваш така ще си умреш.Все пак ще дойде време дето няма да има свободен избор.
Ся без много много да навлизам в митология, крайната цел на чипа с 3-ри 6-ци е да докаже че няма Бог.Много смешна идея, но това са фактите(относно следенето и контрола е ясно). Обаче 3-рите 6-ци идват от цитат в Библията. Дефакто с опита да се докаже, че няма Бог само ще се докаже че има. Щото Той не дреме, ами чака търпеливо и ни гледа "сеира".И после всеки дето не слушка ще бъде "улепен" зад врата подобаващо.Свободен избор - какво да правиш?(човек сам си избира ). С две думи обречена е каузата с чиповете.
После пише че който си сложи такъв чип ще му се появи "люта рана " след време - демек нещо тия чипове няма да са как трябва, и ще вредят чисто физически.
Другият негативен фактор е че сложи ли си 666 (белега на звяра), човек се отказва от Бог. На кой ли му дреме нали и без това много хора не вярват.. Никой не се е върнал от "оня свят" да каже.. и т.н.т. Все цитати подобаващо замазващи съвеста по въпросите, които ни глождят най-дълбоко.
То и тока не се вижда ...ама се усеща.
Както и да е де отклоних се..
Ем това е - малко информацийка. Сега някой може да пита:
-Защо протестансти, католици и православни попове не ги казват тези неща?.. Отговорът е много прост. Защото дремат.
Не ми се търсят цитати, но все си мисля че на някой му беше интересно какво бъдеще ни чака ..
Всеки може да мисли и предполага по различен начин бъдещето, но определено ще е нещо от сорта.
Времето свършва и светът за последните 100 години се е променил коренно от това което е бил преди тях.
Така си размишлявам аз.Последно редактирано от kirech; 26-07-09, 00:14.CITYEL
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар