Обява

Свий
Няма добавени обяви.

:))) Откъс от пътепис.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• :))) Откъс от пътепис.

http://www.udaff.com/fzr/60460.html

Ах ты падлец в Удафф по начам лезешь! А патом спать не можешь, насмотришся фсякой фуйни!
    В Бабруйск!
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra
      Ах ты падлец в Удафф по начам лезешь! А патом спать не можешь, насмотришся фсякой фуйни!
      В Бабруйск!
      Превед!!
      Афтар жжет!!
      А удафф си е диагноза направо!!!
      יעבור
      «И това ще мине»

Коментар

Йа чо, не магу приобсчатся к мироффой култуе нах?

Коментар

Да там одни песды и пелотки!
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Мы че, уже не прадфинутыя? Мы на пелоток зырим, фтыкаем как жить правельна.

Коментар

http://www.youtube.com/watch?v=6fHogHk4oWY

Коментар

Баси м......та! А, аз си мислех, че знам горе-долу руски, щом гледам филми и чета книги свободно.....!!!

Коментар

Аффтар учи албанский!
                  А сега сериозно, тн. "албански" е силно жаргонизиран руски който е особенно популярен в руското интернет пространство. Има си редица стереотипи при писането, като ги схванеш и всичко е наред. Хората които го използват са т.н. падонки

Коментар

Да, много странно явление. Проблемът е че изпълзява от интернет и се намества основно в канцелариите, между чиновниците. Тъй де, нали те по цял ден вместо да работят висят в интернета. Така май за пръв път най-окаян жаргон възниква не в утайката на обществото а в относително образованите среди на големите градове.
                    Освен като падонкафский може да го срещнеш и като жижишный. Възникна понеже на сайт с името Живой журнал, ЖЖ. Собственост прочее на асистент по руска литература от Питерския университет. Той е автор и на първото поколение такава простотия. Това което си прочел общо взето е второто поколение. Развива се много бързо. Три години примерно. Стряскащото е че заразява и хора с очевидно огромна ерудиция и хм, реални интелектуалци. Когато го използва всъщност необразован или глупав човек личи много и се получава тъпо.
                    Сега социолозите си блъскат главите какво става и защо. Всички прости обяснения които имах и аз разбира се, се оказват недостатъчни))

Коментар

KЮ! Пацаки...! Виж к'во измислили интелигентите, та да се различават от тия с жълтите гащи(новите руски).
                      Ще трябва явно да се образовам пак в руския!

Коментар

Абе Стефан някъде ги имаше, аз му ги бях пратил всички трафаретни изрази които се използват и какво значат, ако не е изтрил поста да ти ги прати, че аз това съм го затрил отдавна.

Коментар

Ми, ша черпя значи!
                          Аре, Стефане, намери ги и ги постни, или ми ги прати на пощата!

Коментар

Боже, вярно някъде имаше речник. Ама той е остарял, от първото поколение.
                            Не, не съм го пазил специално, аз и тъй ги знам, щото възникваха пред смаяния ми поглед. Ама внимавай, после ще имаш реален проблем с писането на нормален руски

Коментар

Мейла ми можеш да го вземеш от "персонална информация".

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X