Обява
Свий
Няма добавени обяви.
:))) Откъс от пътепис.
Свий
X
-
Ах ты падлец в Удафф по начам лезешь! А патом спать не можешь, насмотришся фсякой фуйни!
В Бабруйск!Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
-
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Аффтар учи албанский!
А сега сериозно, тн. "албански" е силно жаргонизиран руски който е особенно популярен в руското интернет пространство. Има си редица стереотипи при писането, като ги схванеш и всичко е наред. Хората които го използват са т.н. падонкиВеднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Да, много странно явление. Проблемът е че изпълзява от интернет и се намества основно в канцелариите, между чиновниците. Тъй де, нали те по цял ден вместо да работят висят в интернета. Така май за пръв път най-окаян жаргон възниква не в утайката на обществото а в относително образованите среди на големите градове.
Освен като падонкафский може да го срещнеш и като жижишный. Възникна понеже на сайт с името Живой журнал, ЖЖ. Собственост прочее на асистент по руска литература от Питерския университет. Той е автор и на първото поколение такава простотия. Това което си прочел общо взето е второто поколение. Развива се много бързо. Три години примерно. Стряскащото е че заразява и хора с очевидно огромна ерудиция и хм, реални интелектуалци. Когато го използва всъщност необразован или глупав човек личи много и се получава тъпо.
Сега социолозите си блъскат главите какво става и защо. Всички прости обяснения които имах и аз разбира се, се оказват недостатъчни))
Коментар
-
Абе Стефан някъде ги имаше, аз му ги бях пратил всички трафаретни изрази които се използват и какво значат, ако не е изтрил поста да ти ги прати, че аз това съм го затрил отдавна.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Боже, вярно някъде имаше речник. Ама той е остарял, от първото поколение.
Не, не съм го пазил специално, аз и тъй ги знам, щото възникваха пред смаяния ми поглед. Ама внимавай, после ще имаш реален проблем с писането на нормален руски
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар