Обява

Свий

Няма добавени обяви.

F-16 направи на решето SUV

Свий

X
- 

До: F-16 направи на решето SUV

Точно така се случи, аз бях пилота на самолета!   

При вътрешна експлозия на сноп пиратки, предното стъкло ще е на 150 метра, а тавана ще е отворена консервна кутия, при 20 мм авиационен, ще се обърне и по покрив!

Стрелба с ловна пушка... Може това да са и изходните... 
 това е моята версия...

- 

Явно самолета е бил на земята, иначе дупките щяха да са под ъгъл през тавана...Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнениеСлучката е от април миналата година. Стреляно е с някакви тренировъчни амуниции, за това само го е надупчил. 

Магнум 12, според мен по следите от ловните съчми по предната врата е стреляно с "4 нули" от около 3 метра...

Такива изстребители имаме и ние в нашата ловна дружинка! 
 Особенно като "влезнат в пикиране"...  
 Коментар
- 

Издъних се на Тюринг теста
 Коментар
- 

F 16 има въртяща се картечница "Вулкан", която изстрелва 6000 изстрела в минута, това прави 100 в секунда и при докосване на спусъка, колата щеше да е дантела!

Дори и при щурмовия вариант, подфюзелажното оръдие е 30 мм!

По вероятно щеше да звучи, че "Як 9" от втората световна е изкочил от дупка на времето и е атакувал с неговото 20 мм. оръдие!  

Какво да ги правиш - американци! 

Гоблин, това са частни новини, на оня образ с шапката отгоре, дето се крие над заглавието!

Ех, ако аз направя новинарска страница, какви новини ще ми тръгнат...Последно редактирано от Volk; 15-05-09, 18:49.
 Коментар
Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар