Ето ме мен: http://www.vbox7.com/play:e3e4e25f
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Има ли млади таланти тук?
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
До: Има ли млади таланти тук?
Това не знам дали е за хвалба или е за сериозна критика.
Малолетен зад волана, вози още по-малкия си брат.
Без колани, без книжка и най-лошото което е със съгласието на родителите.
Даже нямаше и възрастен в джипа до колкото можах да видя.
Ще се автоцензурирам нататък ...Клуб Ленд Ровър Ентусиастс България
LR Discovery 1, 1993, 200 TDI с разбит лагер на раздатката към преден кардан 23.10.2009
Да живееш над възможностите си води до зависимости вместо до независимост.
-
Е какво толко е станало? Всички сме били млади и сме карали без книжка! Пък и нали е оффроуд? Не че бих искал да го срещна в гората, ама за предпочитане тези хлапета от колкото някой пияни ловджий зад волана
Коментар
-
Първоначално публикуван от superMAX Преглед на мнение...Всички сме били млади и сме карали без книжка!Издъних се на Тюринг теста
Коментар
-
То пък голямата работа, да караш като малък. Аз пък, за първи път седнах да карам в учебната кола. На 20 години.
И какво? Тези връстници, които караха от 10-12 годишни, сега имат по една тотална щета и досие при всички застрахователи. Това да не си помислите, че като са почнали от малки, са се научили.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеТо пък голямата работа, да караш като малък. Аз пък, за първи път седнах да карам в учебната кола. На 20 години.
И какво? Тези връстници, които караха от 10-12 годишни, сега имат по една тотална щета и досие при всички застрахователи. Това да не си помислите, че като са почнали от малки, са се научили.Който мисли за последствията, не може да бъде храбър!
Nissan Terano 2 2.7TDI 2001г. Дълга база
Коментар
-
Аз желая успех на момчетата и дано след време станат именити офроудъри. Няма да съм много критичен/както другите колеги/, но наистина е хубаво да слагате коланите и да има родителски контрол малко по-близо. С Ясен също съм съгласен, но пък в някои случаи има значение започването да се кара от рано.
Коментар
-
Аз го гледах един път клипа, ама без звук и си мислех, че е някакъв монтаж. Уж че децата карат, ама после ще си карат възрастни. А то какво било!
Ма моля Ви се, пазете си децата. Поне ги научете колани да си слагат, ако не смятате, че е нужно да сте в колата с 12годишното си дете.
Успех пожелаваме всички на децата, но преди това нека мислят да живота и здравето си!Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
A2 (+)
Коментар
-
Първоначално публикуван от uaz_95 Преглед на мнениеДа Ви кажа, че там където карахме не беше опасно, цял ден возих баща ми и (на него)той му омръзна. Не караме кой знае колко бърЗО(40 най-много) и се бЯхме напили......(с вода)
55% от утрепалите се са по междуселските пътища.Други 30 са по межгудрадските. Е хайде замислете се.
Коментар
-
Първоначално публикуван от uaz_95 Преглед на мнениеДа ви кажа че там където карахме небеше опасно цял ден возих баща ми и той му омръзна. Некараме кой знае колко бърже (40 най-много) и се бехме напили......(с вода)Това клипче сме го гледАли. Пак се беше хвалил в някаква тема "Клипове с нас!". ... бъди така добър, да не създаваш толкова много работа на Модераторите.
Набор `95г.....Талант...
Това е сериозен форум, със сериозни хора.Също се стараем да пишем колкото се може по-грамотно. Старай се и ти
Коментар
-
Първоначално публикуван от superMAX Преглед на мнениеЕ какво толко е станало? Всички сме били млади и сме карали без книжка! Пък и нали е оффроуд?Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
Honda CB 919 Hornet
0898849413-Светльо
Кръвна Група: 0+
Коментар
-
1во Там е много широко!
2ро Повече от 2 не качвам!
3то Как да си сложа колан като няма на джипа.(взехмего от един мърляч той врати нямаше вие колани)
4то Ключовете немога да взема той винаги си ги държи в него.
5то докато не взема книжка няма да карам в града не ми се мре!!!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар