Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Как се охранява световен енергиен форум
Свий
X
-
До: Как се охранява световен енергиен форум
Още свежа кръв в редиците на безработните....затова трябва да е абсолютно забранено да се снимат униформени на служба, защото всички ще видят как се носи службата
и ще има да се чудят....
Друг е въпроса пък, че някъде прекаляват с показността и охраната (май в САЩ
), но непремено трябва да се търси оптималния баланс между бюджетно платената почивка на тези момци и прекалената показност.
Винаги съм се чудел дали в ухото на бодигарда слушалката е от радиовръзка с шефа или от......MP3 player........
-
Пък аз винаги съм се чудел защо на тия хора им трябва да харчат милиарди от пенсиите на гладуващите и умиращите от болести без един аспирин, вместо да се заврат по островите, курортите и самолетоносачите си. Хем няма да дразнят населението, тия които изкарват парите за празните им говорилни, и даже антиглобалистите няма да могат да им натъртят канчетата с някой "Молотов".
Отвращението ми към тия феодални балове е искрено и мотивирано. Ако някой от празноглавците посмее да попита - ще му дам аргументи. Без емоции, и с всичкия достъпен ми професионализъм. Даже няма да се смея на официалните аргументи от тяхна страна.
А иначе пировете по време на чума винаги свършват еднакво. И обществото с радост поема разходите по погребенията, те винаги се приемат като присъщи.
Коментар
-
Тия хора, искат да са като...., но не са ония хора (те, другите, още си се завират по острови и курортиПървоначално публикуван от Стефан Преглед на мнениеПък аз винаги съм се чудел защо на тия хора им трябва...........вместо да се заврат по островите, курортите..........
Отвращението ми към тия феодални балове е искрено и мотивирано.
) ....иначе каквато заплахата, такава и охраната
- свински грип 
П.П. Споделям отвъщението ти
0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
То е забранено показването на лицата на тези младежи с четирибуквената абревиатура на дрешките,та може някой фоторепортер да отиде на съдПървоначално публикуван от bodo Преглед на мнениеОще свежа кръв в редиците на безработните....затова трябва да е абсолютно забранено да се снимат униформени на служба, защото всички ще видят как се носи службата
и ще има да се чудят....
Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
Honda CB 919 Hornet
0898849413-Светльо
Кръвна Група: 0+
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар