Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Внимавайте с гласуването
Свий
X
-
До: Внимавайте с гласуването
И това не беше лошо. Не че помогна с резултатите де
http://www.clip4e.com/play_glasuvai_ima_znatchenie.htmИздъних се на Тюринг теста
Коментар
-
Аз пък уважавам постоянството!
http://vbox7.com/play:d1c4b017
Без Уважение!Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.
Коментар
-
Първоначално публикуван от nikita66 Преглед на мнение
Клипът който пуснах на някоя политическа партия ли е ?Издъних се на Тюринг теста
Коментар
-
Клипчетата са провокиращи!
Това вече е в реално управление изречено от министър-председател в парламент.
Та и да гласуваш и да не гласуваш се си от еб... страна.
Говорим си за секса.Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.
Коментар
-
Докато мислиш така - със сигурност си от еб-та страна. Гласуването е изказване на мнение. Това мнение може да бъде всякакво, включително и "никой не заслужава да гласувам за него", демек гласуване с празна бюлетина.
Ако не гласуваш не се отказваш от гласа си, а го подаряваш на друг. При това положение, после би следвало да не псуваш новоизбраното правителство ако е калпаво, и да не го хвалиш ако е читаво. Понеже при всички положения - с нищо не си допринесъл за не-избирането му ако е калпаво, нито за избирането му ако е читаво. Щом се лишаваш доброволно от правото си на глас при избора му, би следвало да се откажеш и от правото си да го критикуваш или хвалиш след изборите.Издъних се на Тюринг теста
Коментар
-
Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнениеДокато мислиш така - със сигурност си от еб-та страна. Гласуването е изказване на мнение. Това мнение може да бъде всякакво, включително и "никой не заслужава да гласувам за него", демек гласуване с празна бюлетина.
Ако не гласуваш не се отказваш от гласа си, а го подаряваш на друг. При това положение, после би следвало да не псуваш новоизбраното правителство ако е калпаво, и да не го хвалиш ако е читаво. Понеже при всички положения - с нищо не си допринесъл за не-избирането му ако е калпаво, нито за избирането му ако е читаво. Щом се лишаваш доброволно от правото си на глас при избора му, би следвало да се откажеш и от правото си да го критикуваш или хвалиш след изборите.
Винаги твърдя, че гласуването е задължителен граждански акт.
Изключително правилно изложение.
Факт, обаче, че все още българите са от ... другата страна.
Но трябва да се гласува!
Нямаш си и представа, как и колко не ми се говори за политика.
Наистина го представям от комедийната му страна, въпреки че едва ли има такава.Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.
Коментар
-
Просто се зачудих дали клипа който цитирах не е бил от програмата на някоя партия. Защото последното което бих искал е да правя партийна реклама без да си давам сметка. Понеже аз съм го зяпал само в интернета и не му знам историята. Но е читав.Издъних се на Тюринг теста
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар