Обява
Свий
Няма добавени обяви.
М-Тел разговор-Змиево :D
Свий
X
-
До: М-Тел разговор-Змиево
Първоначално публикуван от ГЕРО Преглед на мнениеМислех че няма такива хора в България
Коментар
-
http://www.vbox7.com/play:36b031c0 ето ви актуален линк към разговора, щото горния не работи. Слушах го сега и пак паднах от смях, макар че съм го слушал преди повече от година. Все пак да уточня, че разговора е инсценировка и е записан реално от обаждащия се. Някой ми каза, че е някъв местен зевзек. Сигурно е обаче, че целта на обаждането е било да се е...ват с телефонистката и да пускат записа после, като майтап. Не се и съмнявайте обаче, че има такива хора.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Redo Преглед на мнениеГорката женица, кьораво и сакато ще оправи, ама с тоя селяндур не.
Вика:
"Една коза по-малко"
Жажажажа.О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...
Коментар
-
Първоначално публикуван от nikov Преглед на мнениеДиалекта не е Златоградски. Момчето е от Смолян и е на 20 години
Коментар
-
Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение....тук нямаме такъв администратор.LZ1PER
Коментар
-
Не ми се вижда да е момче.
Пък и иска телефон за "кака му Милка", дълго време гледа кози, занимава се със селскостопанска работа, има дъщеря и каза, че е пенсионер.
Въпреки това, този пенсионер се справи почти перфектно с питане на техническа тема. Смятам, че госпожицата се представи крайно незадоволително от професионална гледна точка. Видно не се занимава с офроуд. Не е ходила до Смилян.
Доста сполучлива находка, била тя и режисирана.Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.
Коментар
-
Аз също имам информация, че е момче на около 20 години и даже след обяснения се сетих кое е момчето. Повярвайте ми, че е възможно. Това момче даже се изявяваше с старите зевзеци от Райковското читалище/знам, че на повечето хора нищо не говори/. Така че това, което е писал непознатия и за мен Админ е вярно. Че е инсценировка също е факт, но аз се смях от сърце, макар и да знаех, че е майтап. Има поне 4-5 култови момента и реплики. Също така съм сигурен, че момчето е ходило до Смилян, ама виж до Змиево едва ли. Аз лично ходих там за пръв път преди година и нещо.
Джорджо направо ме уби с познанията си за родопските диалекти. Без да съм специалист по тях искам да ти кажа, че това от записа си включва общи неща от родопския диалект.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар