Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Възможно ли е колата да е толкова здрава след такъв удар

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Възможно ли е колата да е толкова здрава след такъв удар

http://vbox7.com/play:b62fc28c

Според мен камьона беше доста засилен, руските коли са здрави ама все пак...
    088455338две
    "Е нищо не пали като японските, палят като те видят да вадиш ключа от джоба"
    Джамбазов 2010г..

До: Възможно ли е колата да е толкова здрава след такъв удар

Защо не, явно няма газова...

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
      Защо не, явно няма газова...
      Нали знаеш къде е резервоара на ЛАДАта... Просто късмет е извадил. Дано това не е свадбеният подарък де
      Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
        Нали знаеш къде е резервоара на ЛАДАта... Просто късмет е извадил. Дано това не е свадбеният подарък де

Е бензинов резервоар по има шанс да се пробие и разтече без да гръмне, ако няма искра да го възпламени, но газова бутилка би следвало от налягането да реагира лошо... Само си разсъждавам... Да не дава Господ!

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
          Е бензинов резервоар по има шанс да се пробие и разтече без да гръмне, ако няма искра да го възпламени, но газова бутилка би следвало от налягането да реагира лошо... Само си разсъждавам... Да не дава Господ!
          Не бе. Нали е в багажника, а той беше смачкан. бензин се дърпа от една търбичка, която е от горната страна на резервоара. На мене ми се е откачала при пълнене на багажника. Идеята ми за късмета беше, не че не е гръмнала, а че е оцелял резервоара, и са продължили да се движат. Даже са приключили празнеството... Иначе да гръмне е мнго по трудно, от колкото с газова...
          Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Сигурен ли си? Щото аз съм виждал не една изгорели след ПТП бензинови коли без АГУ и не съм чувал за експлоадирала бутилка (обаче съм чувал за убити пътници от откъснала се бутилка) .....
            "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
            Неизвестен мъдрец

Коментар

По закон и нормативи газовите бутилки издържат на такива удари и натоварвания за които бензиновия резервоар може само да мечтае. Ако не ме лъже паметта - пълни трябва да издържат на директен удар в бетонна стена с 60км/ч, и в огън до 40 минути. Поне в Европа е така, а нашите мисля не са различни.
              Издъних се на Тюринг теста

Коментар

А относно по темата.... Да възможно е да е толкова здрава. Все пак удара е по посока на движението и камиона дава начална скорост.И при такъв удар отзад, шофьора няма никакъв шанс да натисни спирачките и да усложни обстановката.

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
                  Сигурен ли си? Щото аз съм виждал не една изгорели след ПТП бензинови коли без АГУ и не съм чувал за експлоадирала бутилка (обаче съм чувал за убити пътници от откъснала се бутилка) .....
                  Тука бъркаш! На едно от състезанията една Г-класа се разпори като консервена кутия от гръмнала бутилка. Има и снимки във форума...

Коментар

Първоначално публикуван от Митко/fulda/ Преглед на мнение
                    .... Има и снимки във форума...
                    В тази тема
                    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

От личен опит знам, че руските машини са много здрави като цяло. Мога да дам пример - едно приятелче от село беше изкартил 1 стълб със задната си броня и на нея почти нищо и нямаше. После я изправихме и се оправи. става дума за ЛАДА 1300.
                      Обичам всички блондинки..... и брюнетки :shock:
                      [B]Yamaha YZ-F 250 2004[/B] THE BEST !!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X