Обява
Свий
Няма добавени обяви.
За феновете на Уаз
Свий
X
-
До: За феновете на Уаз
Първоначално публикуван от ivanjorov Преглед на мнение[LEFT][B][COLOR=Blue][IMG]http://forum.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic7072_2.gif[/IMG][/COLOR][/B][SIZE=3][COLOR=RoyalBlue][B]Следвайте мечтите си![/B][/COLOR][/SIZE][/LEFT]
Коментар
-
Първоначално публикуван от lopotok Преглед на мнениеНе съм на 100% сигорен, но рекламата на Г-то е от 4-5 години, а пък не ми се вярва хората от мерцедес да са такива плагиятиа за тази реклама по походящ е УАЗ ,
sigpicаз съм шефа на боклукаи ако не ме слушаш ,,,,,,
0878 33 81 37 по всяко време
Коментар
-
Момчета, май нищо не знаете за рекламния бизнес.......
Някой си там, в далечна Калифорния, или Акапулко, или още някъде, може и в Магадан, си измисля идея как да представи един продукт. В случая МПС 4х4. И започва да я предлага/продава на различни производители. Който я купи пръв, зависи и от парите, в договора си залага клауза за периода, през който този продукт/реклама, няма да бъде продаден на никой друг. Или за географския регион, или за още нещо. И така се появяват еднакакви реклами на коли, пасти за зъби, перилни препарати и какво ли не още. Реклама една - продукти различни. Който гледа реклами на различни канали, най вече от различни държави, може да види много подобни "накладки"Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Коментар
-
Когато си купувах Уаза, тази реклама много ме впечатли. После видях и оригинала й ( Г AMG 500 ). Тази тема тогава през 2005 беше доста обсъждана из руските форуми. Оказа се че рекламата на г-то е само за САЩ и затова руснаците смело са я копнали.Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
NULLA TENACI INVIA EST VIA
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар