Нивата се представи много по добре. От това клипче съдя че Хамъра освен за магистралата за другаде не става.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Lada Niva Срещу Hummer H2
Свий
X
-
До: Lada Niva Срещу Hummer H2
Прав сиПървоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнениеА ако пуснат Тико,Трабант,ЗаЗ срещу Нивата,при същите ,,тестове''???Познайте тогава кой ще е по добрия ,,джип''
П.П.:То грозГето винаги е кисело

Тестовете винаги са се правили с цел и целта на този, НЕ съвпада с мойте интереси... Така на времето в "За рульом" казваха , че Съветските автомобили са настигнали, а скоро и ще надминат западните по.................................................. обем на багажника и броя колела
Та тестове разни
Аз дори се изненадах, че бяха включили ускорението
Коментар
-
За гроздето ,че е кисело, кисело е. При тая фрапираща разлика в цените предпочитам да си взема ладата и да си я наточа в стил ''pimp my ride'', и пак ще ми излезе в пъти по евтина.
П.П.: Е ся, верно е че ладата е 3-пъти по тясна ама...Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
Телефон - в профила!
Коментар
-
Що ли не сравняват Хамър с Лада Нива-дълга базаПървоначално публикуван от ivanjorov Преглед на мнениеЗа гроздето ,че е кисело, кисело е. При тая фрапираща разлика в цените предпочитам да си взема ладата и да си я наточа в стил ''pimp my ride'', и пак ще ми излезе в пъти по евтина.
П.П.: Е ся, верно е че ладата е 3-пъти по тясна ама...
А
ТЛК 80 4,2ТД-95г
Коментар
-
А защо въобще ги сравняватПървоначално публикуван от krasi_kros Преглед на мнениеЩо ли не сравняват Хамър с Лада Нива-дълга база
А
898658335
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар