Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ако си мислите, че знаете какво е студ
Свий
X
-
До: Ако си мислите, че знаете какво е студ
ееееее,,, как да не уважава човек тази нация , сурови хора със суров характер , това е картина истинска с която никое живо същество неможе да се пребориПоследно редактирано от Юли; 09-01-09, 23:22.sigpicаз съм шефа на боклукаи ако не ме слушаш ,,,,,,
0878 33 81 37 по всяко време
-
Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнениеееееее,,, как да не уважава човек тази нация , сурови хора със суров характер , това е картина истинска с която никое живо същество неможе да се пребориС "Фармахим" - непобедим
Дизел - само дънки!
Коментар
-
Аз съм живял една година в Коми, най-ниската температура по моето време беше -43 Градуса, нищо страшно, защото там беше доста сухото и снега си е постоянна прах
, тъй като през зимата (8 месеца
) рядко температурата се качваше над -20 (топличко - карах ски
), всъщност малко преувеличавам, но малко, при -24/25 спираха работа навън защото метала ставаше лепкав и крехък
Сурови хора
Коментар
-
Виждате ли че и големия студ не е страшенВинаги се учудвам някой като каже че минус 10 било страшен студ.Кво ше правиме навти мафти
измръзнаха ни ръчичките
А тези в Русия Скандинавия Канада как се справят значи може.Разглезил ни е този климат нашия разглезил
К мирной жизни не пригоден.
Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеМоята жена само с такива агитматериали я работя, но не помага. Живяла е в Мексико. Парното на 8, печката на макс, грешна газ се лее...С "Фармахим" - непобедим
Дизел - само дънки!
Коментар
-
То не е от Мексико. Всички са така. Просто пореден аргумет в дискусията дали жените са топлокръвни или студенокръвни...Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.
Коментар
-
Аз тия дето познавам са само от тоя вид.Пример - приятелката ми.У нас аз си ходя по гащи, тя - облечена (направо навлечена), а парното е на 5.Аз спя с едно тъничко одеяло, тя - с олекотен юрган, с още едно одеяло отгоре.Ако я подгрея преди това, се е случвало да спи само с тънка завивка.И предишната беше така...С "Фармахим" - непобедим
Дизел - само дънки!
Коментар
-
Това е от днес сутринта в Горна Оряховица:
http://pics.deepseek.net/bitbucket/216464.jpg
Коментар
-
Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнениеТова е от днес сутринта в Горна Оряховица:
http://pics.deepseek.net/bitbucket/216464.jpgיעבור
«И това ще мине»
Коментар
-
Както казаха току що по телевизора,Европа /вкл. България/ е скована от"сибирски студ". Ами,смешно ми е.Тия или си търсят високопарни слова,или не знаят какво е сибирски студ. Май и двете.Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
-----------------------------------------------
0887770735
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар