Обява

Свий
Няма добавени обяви.

40-годишен италиански дизайн, подобрен от руснаци и произвеждан от египтяни...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: 40-годишен италиански дизайн, подобрен от руснаци и произвеждан от египтяни...

Хумореска,описваща действителността на социалистическия реализъм през погледа на художествения колектив на "топ Гиров",възпитан в традициите на загниващия капитализъм с елементи на сарказъм,надменност и неразбираема от тях самите завист към всички живели "тогава", благополучно оцелели и ,меко казано, късащи им шортите днес по всички параграфи. Да са живи и здрави, и занапред така да ни забавляват.
    диф сеуянин със самоует - www.rif4x4.bg

Коментар

До: 40-годишен италиански дизайн, подобрен от руснаци и произвеждан от египтяни...

Тенденциозно,но и забавно.
      Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
      -----------------------------------------------
      Питието определя съзнанието....
      -----------------------------------------------
      0887770735

Коментар

Те говорят за тези машини като за динозаври.
        А какво ли ще кажат ако разберат, че по наши републикански състезания още препускат Лади седмици?!?

Коментар

ами всъщност тези коли са си за смях.... То и ние сме за смях, че сме ги смятали за коли.... По улиците в момента е живото доказателство кои коли вече не се карат.... А тия пичове определено са забавни

Коментар

Хората откровено си се бъзикаха, въпросът е че повечето хора, които не знаят за какво става въпрос го взеха за чиста монета.

2107 не е била фиат 124, а дебела ламарина мисля също не е имала. Екземплярите бяха съвсем тенденциозно подбрани - изгнили лади/москвичи и лъскав форд.... абе кой му пука ... минало незабравимо.

Коментар

Конкретно този епизод не бях го гледал. Тестове на техните 4х4 правят на някакви полянки или в най-лошия случай на разкалян черен път какви. А Нивата си я набутаха яко в трастиката . А за другите си е истина макар и пресилена, само на 7-цата още не мога да разбера какво не и харесаха.
              Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
              Телефон - в профила!

Коментар

Да, сервото на волана така мазно бачка. Цялата в еърбеци. Има централно, ел. стъкла, фарове за мъгла, вентилирани дискови спирачки, особено отзад... Списъкът е безкраен. Да се чуди човек какво не и харесаха.
                Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

А българите вместо да се разсърдят на руснаците че им взеха здравето с тия коли, продължават да си ги обичкат.Чист мазохизъм!
                  Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Първоначално публикуван от disko04 Преглед на мнение
                    А българите вместо да се разсърдят на руснаците че им взеха здравето с тия коли, продължават да си ги обичкат.Чист мазохизъм!
                    Не съм живяла в тия времена и от края им нямам много спомени, но да не би руснаците да са ни карали на сила да караме тия коли..?! Даа,
                    тати ми е разказвал как едни лоши руски чичковци идвали, тикали му един Москвич и му викали "На, карай! Докато ти вземем здравето!"
                    Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                    A2 (+)

Коментар

Аз например в онези години си карах Шкода 120...
                      Обаче никой не харесваше шкодите, защото им бил малък багажникът - не ставаше за хайдуклук. Затова най-щастливи бяха тези с жигула - комби.

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
                        Не съм живяла в тия времена и от края им нямам много спомени, но да не би руснаците да са ни карали на сила да караме тия коли..?! Даа,
                        тати ми е разказвал как едни лоши руски чичковци идвали, тикали му един Москвич и му викали "На, карай! Докато ти вземем здравето!"
                        Може руснаците да са били съгласни да си купуваме и западни коли, но проблема беше че не ни пускаха да излизаме от соц/конц/-лагера за да си ги докараме.Знам че ти звучи невероятно, но уверявам те така беше.Не те лъжа!
                        Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Ами общо взето руснаците почти насила ни караха да купуваме техните коли,като налагаха изолация спрямо останалия свят и не допускаха внос на западни коли.
                          Но това не означава,че ми харесва клипа.Израснал съм с руските коли и изпитвам уважение към тях въпреки недостатъците им.А това което правят в предаването англичаните е да коментират доста стари автомобилни концепции от съвременна гледна точка.Естествено,че при сегашните технологии не биха издържали на това сравнение.Но така или иначе те ни правеха мобилни десетилетия!

Коментар

Действително предаването е хумористично и в никой случай не трябва да се приема за обективно.Освен, че беше твърде пресилено, погледнете и в какво състояние бяха тестваните коли - висят кабели, липсват части от таблото, гнилоч навсякъде и т.н.Поне да си бяха направили труда да намерят малко от малко запазени коли.На мен лично ми хареса частта с "Чайката" - "Трябва да видите колко място има тук - можете да накълцате 30 дисиденти".30 не, но и 2-ма стигат ...А това с пропадналото копче...долна инсинуация...
                            С "Фармахим" - непобедим
                            Дизел - само дънки!

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
                              Не съм живяла в тия времена и от края им нямам много спомени, но да не би руснаците да са ни карали на сила да караме тия коли..?!
                              cveti, точно така беше, мила !! Просто нямахме друг избор, повярвай ми ! Не ни позволяваха да имаме. Сега вече гледам на ония времена точно както гледат на социалистическите коли двамата клоуни от клипчето.Тогава обаче , хич не ми беше забавно....Забавно ми е сега - от дистанцията на годините и опита.....

Коментар

Прави сте! Не съм разбрала правилно поста на disko04 и затова реагирах така! Приемам мнението ви!
                                Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                                A2 (+)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X