Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бюрото на мечтите ми...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Бюрото на мечтите ми...

http://www.dayofthejedi.com/articles.../solodesk.html

Ех
    Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

До: Бюрото на мечтите ми...

Много е добро ))
    И на мен мечтата ми е същата, ама с вграден машист в плота
    Volk: Уж мъжки форума, ала-бала, ама до 10 секунди темата ще е изтрита!

Коментар

Първоначално публикуван от Yordan Преглед на мнение
      Много е добро ))
      ААААА! ХАХАХАХАХАХА!
      Обаждай се в научния отдел, да подготвят производството!
      Търсенето е огромно!
      Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Много е добро ))
        Първоначално публикуван от Blacksmith Преглед на мнение
        ААААА! ХАХАХАХАХАХА!
        Обаждай се в научния отдел, да подготвят производството!
        Търсенето е огромно!
        Това, нЕма как да стане, защото адската смес, която пием пресорианците и която съставлява 99% от кръвта ни, не може да замръзне дори при абсолютната нула .
        Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от Тодор (Zaarin) Преглед на мнение
          Това, нЕма как да стане, защото адската смес, която пием пресорианците и която съставлява 99% от кръвта ни, не може да замръзне дори при абсолютната нула .
          Кой е казал, че ще ви замразяваме? Все едно, няма още бактерии, които да ви разложат доброволно.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
            Кой е казал, че ще ви замразяваме? Все едно, няма още бактерии, които да ви разложат доброволно.
            Остави ги да си мислят, че искаме да ги замразяваме. Пък ние просто ще ги препарираме. Чиста работа.
            Освен това, със завършването на новия проект на Научната дивизия ще можем да постигаме температури под абсолютната нула, за ужас на цялата наука, та да видим тогава тая "адска смес" (25% крушовица + 25% мераклийско + 50% антифриз) кво ще им помогне...

Коментар

Както и преграда способна да устои, като й дъхнем...

Остави ги да си мислят, че искаме да ги замразяваме. Пък ние просто ще ги препарираме. Чиста работа.
              С какво? Спирт? Хлороформ? Етер? Формалдехид? Абрикосов? Хахаха. Все едно да плашиш куче с пържола .

Освен това, със завършването на новия проект на Научната дивизия ще можем да постигаме температури под абсолютната нула, за ужас на цялата наука, та да видим тогава тая "адска смес" (25% крушовица + 25% мераклийско + 50% антифриз) кво ще им помогне...
              Това е като оръжейната надпревара. Вие изкарвате все по-ниски температури, ние все по-адски смеси(за медицински нужди за персонална употреба) . Хайде да видим кой е по на далавера от цялата работа . Е, вярно че и вашата програма си има известен чар... стига да си падаш по бира на клечка .

Коментар

Първоначално публикуван от Тодор (Zaarin) Преглед на мнение
                Както и преграда способна да устои, като й дъхнем...

С какво? Спирт? Хлороформ? Етер? Формалдехид? Абрикосов? Хахаха. Все едно да плашиш куче с пържола .

Това е като оръжейната надпревара. Вие изкарвате все по-ниски температури, ние все по-адски смеси(за медицински нужди за персонална употреба) . Хайде да видим кой е по на далавера от цялата работа . Е, вярно че и вашата програма си има известен чар... стига да си падаш по бира на клечка .
                За преградата - работим. Никой не е казал в заданието, че трябва да остане прозрачна.

За консерванта - в никой случай няма да изразходваме такива дефицити. Имаме си казан с катран.

Освен бира на клечка, предлагаме и ракиен сладолед.

Коментар

За преградата - работим. Никой не е казал в заданието, че трябва да остане прозрачна.
                  Все тая. Виж забележката за оръжейната надпревара, колкото и здрави прегради да създавате, това е само стимул за дестилирането на по-зверски напитки...

За консерванта - в никой случай няма да изразходваме такива дефицити. Имаме си казан с катран.
                  Аха! Значи с това боядисвате черните дупки ментета!
                  А и спирта разтваря катран... пък такъв сипваме за омекотител... да не говоря за няки от другите съставки на Адската смес .

Освен бира на клечка, предлагаме и ракиен сладолед.
                  Е, не. Известен факт е, че с изстудяването на бирата не може да се прекали(както и с чесъна). Но ракията сервирана при екстремално ниски температури почва да губи вкус . При нея трябва замразяване с мярка. По-гъста от олио не е добре.

Коментар

Машист по гръб не пада. А за ракията - гроздето е кисело.

Коментар

Машист по гръб не пада.
                      Нормално, те падат само на глава...
                      Черните дупки-ментета ги правим по секретна китайска технология, включваща претоплен кокс. После ги носим на Стефан да ги тушира - на него рисуването му е хоби.

Коментар

Това бюро не е сложно за направя бре ! Не повече от месец и то в свободноро време ! ще има зайгравка с Хан ама ..... не е проблем малко стъкломат,гипс и МДФ
                        Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

Първоначално публикуван от CJ_ Преглед на мнение
                          Това бюро не е сложно за направя бре ! Не повече от месец и то в свободноро време ! ще има зайгравка с Хан ама ..... не е проблем малко стъкломат,гипс и МДФ
                          Най добре става с натурални машисти, не можеш да докараш толкова изненадан поглед със стъкломат и гипс.
                          Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Тодор (Zaarin).... Бюрото на мечтите ми...
                            Ех
                            ...и виж към него (бюрото) какво върви бонус
                            Компютър V8
                            Прикачени файлове
                            Land Rover Discovery:
                            - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
                            Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

Първоначално публикуван от 5-ракиев Преглед на мнение
                              Компютър V8
                              Аааааа!Искам такъв,ама във формата на Чайков/ГАЗ 53 V8
                              С "Фармахим" - непобедим
                              Дизел - само дънки!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X