Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бюрото на мечтите ми...
Свий
X
-
До: Бюрото на мечтите ми...
Първоначално публикуван от Yordan Преглед на мнениеМного е добро))
И на мен мечтата ми е същата, ама с вграден машист в плота
Обаждай се в научния отдел, да подготвят производството!
Търсенето е огромно!Ferrum dum ignis candet cudendum est.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Yordan Преглед на мнениеМного е добро))
И на мен мечтата ми е същата, ама с вграден машист в плотаПървоначално публикуван от Blacksmith Преглед на мнениеААААА! ХАХАХАХАХАХА!
Обаждай се в научния отдел, да подготвят производството!
Търсенето е огромно!.
Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Тодор (Zaarin) Преглед на мнениеТова, нЕма как да стане, защото адската смес, която пием пресорианците и която съставлява 99% от кръвта ни, не може да замръзне дори при абсолютната нула.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеКой е казал, че ще ви замразяваме? Все едно, няма още бактерии, които да ви разложат доброволно.
Освен това, със завършването на новия проект на Научната дивизия ще можем да постигаме температури под абсолютната нула, за ужас на цялата наука, та да видим тогава тая "адска смес" (25% крушовица + 25% мераклийско + 50% антифриз) кво ще им помогне...Volk: Уж мъжки форума, ала-бала, ама до 10 секунди темата ще е изтрита!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеКой е казал, че ще ви замразяваме? Все едно, няма още бактерии, които да ви разложат доброволно.
Първоначално публикуван от Yordan Преглед на мнениеОстави ги да си мислят, че искаме да ги замразяваме. Пък ние просто ще ги препарираме. Чиста работа..
Първоначално публикуван от Yordan Преглед на мнениеОсвен това, със завършването на новия проект на Научната дивизия ще можем да постигаме температури под абсолютната нула, за ужас на цялата наука, та да видим тогава тая "адска смес" (25% крушовица + 25% мераклийско + 50% антифриз) кво ще им помогне.... Хайде да видим кой е по на далавера от цялата работа
. Е, вярно че и вашата програма си има известен чар... стига да си падаш по бира на клечка
.
Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Тодор (Zaarin) Преглед на мнениеКакто и преграда способна да устои, като й дъхнем...
С какво? Спирт? Хлороформ? Етер? Формалдехид? Абрикосов? Хахаха. Все едно да плашиш куче с пържола.
Това е като оръжейната надпревара. Вие изкарвате все по-ниски температури, ние все по-адски смеси(за медицински нужди за персонална употреба). Хайде да видим кой е по на далавера от цялата работа
. Е, вярно че и вашата програма си има известен чар... стига да си падаш по бира на клечка
.
За консерванта - в никой случай няма да изразходваме такива дефицити. Имаме си казан с катран.
Освен бира на клечка, предлагаме и ракиен сладолед.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеЗа преградата - работим. Никой не е казал в заданието, че трябва да остане прозрачна.
Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеЗа консерванта - в никой случай няма да изразходваме такива дефицити. Имаме си казан с катран.
А и спирта разтваря катран... пък такъв сипваме за омекотител... да не говоря за няки от другите съставки на Адската смес.
Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеОсвен бира на клечка, предлагаме и ракиен сладолед.. При нея трябва замразяване с мярка. По-гъста от олио не е добре.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеМашист по гръб не пада.
Черните дупки-ментета ги правим по секретна китайска технология, включваща претоплен кокс. После ги носим на Стефан да ги тушира - на него рисуването му е хоби.Volk: Уж мъжки форума, ала-бала, ама до 10 секунди темата ще е изтрита!
Коментар
-
Това бюро не е сложно за направя бре ! Не повече от месец и то в свободноро време ! ще има зайгравка с Хан ама ..... не е проблем малко стъкломат,гипс и МДФЧовек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !
Коментар
-
Първоначално публикуван от CJ_ Преглед на мнениеТова бюро не е сложно за направя бре ! Не повече от месец и то в свободноро време ! ще има зайгравка с Хан ама ..... не е проблем малко стъкломат,гипс и МДФFerrum dum ignis candet cudendum est.
Коментар
-
Първоначално публикуван от 5-ракиев Преглед на мнениеКомпютър V8С "Фармахим" - непобедим
Дизел - само дънки!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар