Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Легендарният ваз 2107
Свий
X
-
Ferrum dum ignis candet cudendum est.
Коментар
-
До: Легендарният ваз 2107
Първоначално публикуван от Blacksmith Преглед на мнениеОт тази страна се държи само на тавана...Интересно прага и колонката в следствие на травма от удар ли са ампутирани?
С "Фармахим" - непобедим
Дизел - само дънки!
Коментар
-
Лада 2107 ми беше първата купена като ученик Кола!На 3 години беше, от последните Корекомски.Бордо с черен салон.
Уважавам този автомобил , защото за времето си беше класа!!!
Днес твърдя , че една такава нова Лада 07 дори и в момента е по-добрият варянт от над 50% от Западните бангии.
Дълга тема си почнал ,за автомобил доказан с времето...и все още експлоатиран от доста Източноевропейци и Българи, макар и над 20годинки.Малко са марките автомобили, които имат живи екземпляри в движение на тази възраст...
От мен уважение , към нещо работещо, опростено , и сравнително здраво!!!СИЛНИТЕ КРАДАТ ОТ ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ, СЛАБИТЕ - ОТ СВОЯТ НАРОД !
Коментар
-
Първоначално публикуван от pe4en Преглед на мнениеЛада 2107 ми беше първата купена като ученик Кола!На 3 години беше, от последните Корекомски.Бордо с черен салон.
Уважавам този автомобил , защото за времето си беше класа!!!
Днес твърдя , че една такава нова Лада 07 дори и в момента е по-добрият варянт от над 50% от Западните бангии.
Дълга тема си почнал ,за автомобил доказан с времето...и все още експлоатиран от доста Източноевропейци и Българи, макар и над 20годинки.Малко са марките автомобили, които имат живи екземпляри в движение на тази възраст...
От мен уважение , към нещо работещо, опростено , и сравнително здраво!!!С "Фармахим" - непобедим
Дизел - само дънки!
Коментар
-
Първоначално публикуван от m20_maniqk Преглед на мнение+1000000.Има и Жигули на много над 20 години,примерно от първите образци от края на 60-те...И все пак колегата Андро не започна тема руско срещу западно,ами ни показа клипчето да се посмеем на гения на мои набори,добрали се до компютър с разни програми...
Моята първа кола беше жигула, след това самара и още доста други, включително и трабант(от тръб, са ми най хипарските спомени).Ладата е била добра кола за времето си, сега е спомен от едно друго време!Но това е друга тема, не ми се зачеква.
Поздрави!Ferrum dum ignis candet cudendum est.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Blacksmith Преглед на мнениеТочно така, интересен е клипа, а не марката на колата!
Моята първа кола беше жигула, след това самара и още доста други, включително и трабант(от тръб, са ми най хипарските спомени).Ладата е била добра кола за времето си, сега е спомен от едно друго време!Но това е друга тема, не ми се зачеква.
Поздрави!.
Поздрави!С "Фармахим" - непобедим
Дизел - само дънки!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар