Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Докато в Европа се колайдрят, в Русия...
Свий
X
-
До: Докато в Европа се колайдрят, в Русия...
Първоначално публикуван от Yordan Преглед на мнениеМоля Разузнаването да провери откъде е изтекла информация за новия ни проект...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Yordan Преглед на мнениеМоля Разузнаването да провери откъде е изтекла информация за новия ни проект...Искам България чиста!
Коментар
-
С тия спиртосани руски студентки или требва да се съюзяваме или да ги изтребваме.Доколкото имам сведения,пияна руска агентка-студентка най-лесно може да бъде унищожена чрез секс.Рецептата е проста:Започваш я и не спираш,докато не почине.Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
-----------------------------------------------
0887770735
Коментар
-
Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнениеС тия спиртосани руски студентки или требва да се съюзяваме или да ги изтребваме.Доколкото имам сведения,пияна руска агентка-студентка най-лесно може да бъде унищожена чрез секс.Рецептата е проста:Започваш я и не спираш,докато не почине.Бъдете живи и здрави!
Коментар
-
Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнениеС тия спиртосани руски студентки или требва да се съюзяваме или да ги изтребваме.Доколкото имам сведения,пияна руска агентка-студентка най-лесно може да бъде унищожена чрез секс.Рецептата е проста:Започваш я и не спираш,докато не почине.
Шест години като студент в Москва го пробвах...не мрът мамицата им...
Десет тека и десет полека на ден...е няма и няма...Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
.................................................................................................
Е. Абу
Коментар
-
Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнениеЗапочваш я и не спираш,докато не почине.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар