Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Депресирано куче
Свий
X
-
До: Депресирано куче
Страшно е симпатично. Прилича на Учителя Йода от "Междузвездни войни". А за депресията е съвсем обяснимо - миличкото е с леко наднормено тегло, демодирани дрешки и са го зарязали сред боклуци. Всеки на негово място ще е депресиран.
-
Първоначално публикуван от penka Преглед на мнениеКолежки, аз ако успявах да гледам така жално, колко клиенти щяха да си плащат навреме.Замечтах се.
Land Rover Discovery:
- ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Маги Преглед на мнениеПогледа може и да го докарано за увисналата кожа определено ще трябва да се постарае доста
.
Коментар
-
Първоначално публикуван от penka Преглед на мнениеКолежки, аз ако успявах да гледам така жално, колко клиенти щяха да си плащат навреме.Замечтах се.
Да, но ако и приличаш на това куче, колкото и жално да гледаш, пак никой не би се престрашил, да дойде и да си плати
Коментар
-
Има един подобен неаполитански мастив в една фирма - имат разсадници за цветя хората и си гледат кучето там.
Номера е, че за да те уплаши(еднократно), първо е необходимо кучето да се събуди. Виждал съм го да пада от меката мебел на която спи и да продължава да хърка невъзмутимо. Хърка в напълно буквалния смисъл на думата.
Коментар
-
Неаполитанският мастиф е супер! Само като го погледна и ми се струва, че казва: "Мързи ме-е-е, бе-е-е!".Много ми заприлича на един мой колега. А дискутираното по-горе кученче /не му знам породата/ ми прилича на оперативен счетоводител - едно такова натъжено, пък хубаво, пък никой не го обича и никой не му купува сладолед.
Коментар
-
Първоначално публикуван от penka Преглед на мнениеА дискутираното по-горе кученче /не му знам породата/Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
A2 (+)
Коментар
-
Първоначално публикуван от penka Преглед на мнениеНеаполитанският мастиф е супер! Само като го погледна и ми се струва, че казва: "Мързи ме-е-е, бе-е-е!".Много ми заприлича на един мой колега. А дискутираното по-горе кученче /не му знам породата/ ми прилича на оперативен счетоводител - едно такова натъжено, пък хубаво, пък никой не го обича и никой не му купува сладолед.
много е лошо да си различен ...
ебаси фотошопа ....Land Rover Discovery:
- ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар