Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Депресирано куче

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Депресирано куче

http://www.techamok.com/forum/viewtopic.php?t=7709

До: Депресирано куче

Страшно е симпатично. Прилича на Учителя Йода от "Междузвездни войни". А за депресията е съвсем обяснимо - миличкото е с леко наднормено тегло, демодирани дрешки и са го зарязали сред боклуци. Всеки на негово място ще е депресиран.

Коментар

Много е сладко кученцето .
      Не е дебело , точно си е
      И колко жално гледа , сигурно са го зарязали там .

Коментар

Абе тази порода май си гледат така
        Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
        A2 (+)

Коментар

E да ама виж тъгата в очите му

Коментар

Колежки, аз ако успявах да гледам така жално, колко клиенти щяха да си плащат навреме. Замечтах се.

Коментар

Олелле горкият СмЪрФфФ!
              По филмите съм гледала,че като им дадат да пушат трева или да пият нещо спиртно и депресията бързо им минава!..

Коментар

Първоначално публикуван от penka Преглед на мнение
                Колежки, аз ако успявах да гледам така жално, колко клиенти щяха да си плащат навреме. Замечтах се.
                ... или горе долу ей такъв поглед, ако успееш да докараш ще имаш почти същия успех ....
                Прикачени файлове
                Land Rover Discovery:
                - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
                Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

Погледа може и да го докара но за увисналата кожа определено ще трябва да се постарае доста

Коментар

Първоначално публикуван от Маги Преглед на мнение
                    Погледа може и да го докара но за увисналата кожа определено ще трябва да се постарае доста
                    Ха! Само да смъкна....25кг. и съм го докарал и на кожа.

Коментар

Да, но ако и приличаш на това куче, колкото и жално да гледаш, пак никой не би се престрашил, да дойде и да си плати

Коментар

Има един подобен неаполитански мастив в една фирма - имат разсадници за цветя хората и си гледат кучето там.
                        Номера е, че за да те уплаши(еднократно), първо е необходимо кучето да се събуди. Виждал съм го да пада от меката мебел на която спи и да продължава да хърка невъзмутимо. Хърка в напълно буквалния смисъл на думата.

Коментар

Неаполитанският мастиф е супер! Само като го погледна и ми се струва, че казва: "Мързи ме-е-е, бе-е-е!". Много ми заприлича на един мой колега. А дискутираното по-горе кученче /не му знам породата/ ми прилича на оперативен счетоводител - едно такова натъжено, пък хубаво, пък никой не го обича и никой не му купува сладолед.

Коментар

А дискутираното по-горе кученче /не му знам породата/
                            Мопс е породата.
                            Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                            A2 (+)

Коментар

Неаполитанският мастиф е супер! Само като го погледна и ми се струва, че казва: "Мързи ме-е-е, бе-е-е!". Много ми заприлича на един мой колега. А дискутираното по-горе кученче /не му знам породата/ ми прилича на оперативен счетоводител - едно такова натъжено, пък хубаво, пък никой не го обича и никой не му купува сладолед.
                              Така е, ако знаеш и ние колко трудно си намерихме приятел за разходките .... много е лошо да си различен ...

ебаси фотошопа ....
                              Прикачени файлове
                              Land Rover Discovery:
                              - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
                              Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X