Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Е Те Така Се Става Спартанец

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Е Те Така Се Става Спартанец

http://zazz.bg/play:95e3fb3d

B+

До: Е Те Така Се Става Спартанец

ТЕЖЪК е пътя на вОйна ...

Коментар

Какъв любвеобилен баща
      Последно редактирано от cveti; 05-07-08, 17:05.

Коментар

Първоначално публикуван от Маги Преглед на мнение
        Какъв любвеобилен баща
        А, и майката си я бива в "грижовността".
        proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
        NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
        Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Това е гадно. Напоследък рекламаджийте съвсем превъртяха, в стремежа си за оригиналност на всяка цена.
          Много нелепи работи се пръкнаха.
          Като има глупаци да им плащат за такива реклами - така ще е !

Във всеки случай, това е нелепо и безвкусно.
          Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Е тука какво рекламират? Това не е ли просто пародия на 300?
            Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
            A2 (+)

Коментар

Какво да се прави, кичът и идиотизмите са в състояние да предизвикат голям интерес сред хората, такова ни е времето (не само у нас, а и по света) - шантаво. Въпрос на вкус е - дали да го приемем на сериозно или малко да се посмеем. Всеки има право на избор, а той си зависи от човека.
              proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
              NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
              Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
                Е тука какво рекламират? Това не е ли просто пародия на 300?
                Не съм гледал 300. Но това клипче има някакъв бюджет все пак, наколко хиляди долара. Освен ако не е снимано от същите актьори в същите декори.
                Имаше един такъв римски рап на Юлиан Вергов преди години ")))

Както и да е впечатлението ми е тягостно. Съжалявам. На друг може и да му хареса.
                Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

То това е и проблемът - че на някого ще хареса. Лъжата, повторена хиляда пъти, нали ставала истина. Е, така и изчезват критериите за реалност и за допустимост. И светът става какъвто е.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                    То това е и проблемът - че на някого ще хареса. Лъжата, повторена хиляда пъти, нали ставала истина. Е, така и изчезват критериите за реалност и за допустимост. И светът става какъвто е.
                    Любими примери от киното-Враг пред портата и Гладиатор.
                    Няма такава гнус!
                    Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

То това е цял филм .Пародия на 300.Много е сполучлива,на моменти не можех да си поема въздух от смях.
                      Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
                        Не съм гледал 300. Но това клипче има някакъв бюджет все пак, наколко хиляди долара. Освен ако не е снимано от същите актьори в същите декори.
                        Имаше един такъв римски рап на Юлиан Вергов преди години ")))

Както и да е впечатлението ми е тягостно. Съжалявам. На друг може и да му хареса.
                        И аз съжалявам. Не мога да се съглася с теб. Актьорите са други. Декори бол....

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                        Пример: На мен не ми харесват нещата, които ти харесваш. Това проблем ли е? ВЪпросът е как се възпрема дадена информация. Един виц като се повтори 5000 пъти не става истина, нали? Защото хората знаят, че е виц. Това е пародия и се възприема така.

EDIT: Замислих се по-подробно. Ако това се гледа от един "подрастващ", то то би имало доста голямо влияне върху него. Ако се гледа от хора с изградена психика, морални устои и т.н. то то не би имало влияние върху него. Прав си, така изчезват критериите за моралност и допустимост.
                        Последно редактирано от cveti; 05-07-08, 18:44. Причина: грешчици
                        Георги Гатев

Коментар

Аха, именно.
                          В скандинавските страни за какво забраняват рекламата за деца? Изобщо всякаква. За човек с изграден смислен мироглед рекламата е единствено досада. Не съдържа даже информация. Проблемът е че в европогенните общества от десетилетия се насажда инфантилизъм. Умират от старост, но без каквато и да е базова философия. Без дори примитивно разбиране на света. Каквото кажат по телевизора - това е. За тебе и мене това ще е само виц. Тъп, хубав - друг въпрос, но виц. А за съседа ще е чиста монета и пример за подражание. После ще се окаже че изобщо не си представя друг модел на поведение. И че в крайна сметка няма що да риташ цигането - чалгаджийче. То никога в живота си не е чувало и едно парче на Вивалди, кво друго да пее?

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                            То това е цял филм .Пародия на 300.Много е сполучлива,на моменти не можех да си поема въздух от смях.
                            Точно така. А има и руска версия, която се казва... 300 Арийцев

Коментар

Е покаже де, кво се хилите само за вас си?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X