Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бързи и яростни... по цигански...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Бързи и яростни... по цигански...

http://vbox7.com/play:361e60f6

Със звук!
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

До: Бързи и яростни... по цигански...

Добро преследване в Холивудски стилл, Браво за линка

Коментар

Хаха, браво! "Спирай каруцата бе!"

Коментар

Все си мисля,че в "нормална" държава в края на клипа щеше да има яко гърмежи по цветнокожите ,а не както е тук да ги ескортират като "комити"...
        08седемшест5едно513четири

Коментар

Не смеят. Всичките сме пу.ки. От редовите полицайчета, та до президента. Ако случайно се появи някой читав, веднага гледат да го изритата, или окалят, та да не може да си върши работата.

А е достатъчно 2 мангалски тартора та понатупаш, и всичките ще се покрият в кучи гъз.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
            Ако случайно се появи някой читав, веднага гледат да го изритата, или окалят, та да не може да си върши работата.

А е достатъчно 2 мангалски тартора та понатупаш, и всичките ще се покрият в кучи гъз.
            Привет!
            Браво колега.
            Единомишленици сме с тебе...пък аз го знам от личен опит...и за тупаниците и другото...
            Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
            .................................................................................................
            Е. Абу

Коментар

Клипчето е много лудо!

Аз само неможах да разбера ... полицаите "гонеха" ги за превишена скорост или ги "ескортираха" до гетото

Тези цигани в близко бъдеще ще станат повече от нас и ще ни изселят! Това е моето мнение ...
              Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Гонеха ги. Уж. И викаха "Спри каруцата бе!".

То цялата ни работа е такава. Уж се върши някаква работа...

Коментар

Първоначално публикуван от Chaveto Преглед на мнение
                  ........Тези цигани в близко бъдеще ще станат повече от нас и ще ни изселят! Това е моето мнение ...
                  Как ще ни изселят, ами нали ще трябва някой и да работи. А за голяма част от тях, това е "чужда дума". Традиция, какво да правиш
                  Майтапа настрана, с тези темпове на прираст на населението, техният процент като част от жителите в България все повече ще нараства.
                  proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                  NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                  Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
                    Майтапа настрана, с тези темпове на прираст на населението, техният процент като част от жителите в България все повече ще нараства.
                    Точно това искам да кажа
                    А отностно това, че са мързеливи и неработливи ... 99% можеби са такива, но има и такива където си бачкат, изкарват си пари, имат си 3-4 етажни къщи и са като останалите хора, но те са твърде малко в сравнение с останалите цигани (роми)!
                    Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Моля, колеги, да не ползуваме думата "ром" - все пак е циганска дума. Виж "циганин" да кажеш е добре, думата е международна, идва от китайското(мисля) ци хан и означава скитник.
                      Ако е ром, нека е кубински.

Коментар

Първоначално публикуван от Chaveto Преглед на мнение
                        Точно това искам да кажа
                        А отностно това, че са мързеливи и неработливи ... 99% можеби са такива, но има и такива където си бачкат, изкарват си пари, имат си 3-4 етажни къщи и са като останалите хора, но те са твърде малко в сравнение с останалите цигани (роми)!
                        Тия дето си имат 3-4 етажни къщи баш с БАЧКАНЕ ги имат, да знаиш.....
                        Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                        Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Докато работех в енергото бях 12 години почти всеки ден в кв.Христо Ботев (Абисиния). Там ги познавах и по имена и по прякори братоците, та затова смея да заявя - има и свестни от тях, малко са, но ги има! Емоционално лабилни, лесно манипулативни и общественно незаинтересувани личности смятащи, че всичко което е възможно по законите на физиката е позволено, вярващи че тока е природно богатство както водата и че да метнеш куките на жиците е като да си изкопаеш бунар на двора. Просто така им изнася на 95% от тях. Държавата им е виновна, че не са образовани, българите са им криви, че не могат да си намерят добра( за много пари и малко труд) работа, далаверата им е в кръвта със страшна сила, даже повече и от гьобека, за да шофират карат тридневен курс с колата на комшията, след което си купуват лада или БМВ 316 задължително с дикс(CD). Гражданска отговорност, преглед и книжка не са чак толкова необходими за ТЯХ и ако си намлатиш колата в някоя тяхна каруца с кон в центъра на София, ако нямаш каско ти олеква джоба, както и ако колата ти поднесе на някое конско лайно( пак в центъра). Ако някой от тях случайно се удари пеша в автомобила ви, очаквайте съд до гроб!
                          Но има и различни от гореописаните, малко са но ги има.

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
                            Поне тези в Чепеларе (малко, но ги има) са от тези, които сигорно се броят на пръсти в сравнение със своите събратя по етнос и са си направили тези къщи точно с честен труд!

Първоначално публикуван от lama69 Преглед на мнение
                            та затова смея да заявя - има и свестни от тях, малко са, но ги има!
                            +1

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
                              На мен са ми разказвали за много добре организирани групи от по 10-12 деца (да, деца - не по-големи от 14 години, защото след навършването им стават наказателно отговорни ), най-вече момичета, ръководени от опитни "инструкторки", които се "скъсват от бачкане" в Австрия, Чехия и Словакия. Та, тези "работнички" "претръсват" чантите и джобовете на местното население и на туристите, изкарвайки между 70 и 100 хиляди евро на месец. Ето така е финансирано построяването на такива къщи в района на Тръстеник. А за тези в Левски вероятно е ясно на всички от къде са придобити средствата - "платени полови ласки" и (полу)незаконна търговия, а и не само търговия (разбирай - кражби и грабежи) със златни бижута от страната и чужбина. В подробности няма нужда да се изпада. Нека да не забравяме и клановете, занимавали се (вероятно и сега, в известна степен) с производство и пласмент на фалшив алкохол.
                              Тук вероятно могат да се добавят и други примери, но сега за това се сещам.
                              Колкото до тези, които са успели да се интегрират сред околните, работят легално и имат свои самостоятелни домове - те не са тези с къщите-палати. Така ми се струва на мен за нашия район. Другаде може и да не е така.
                              Е, хайде стига толкова, че темата от подфорум "Разкази, случки, хумор, поздравления и игри", май взе да става достойна за "Политика, икономика и обществени взаимоотношения"
                              proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                              NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                              Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X