Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Най-добрия актьор на България

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Най-добрия актьор на България

За мен този актьор ще си остане най-добрия.За 32години не съм виждал друг с такъв талант.
    http://www.vbox7.com/play:4eaedd02
    С него мога да оприлича само Мистър Бийн(но той не е Българин)
    Последно редактирано от banjo; 08-04-08, 23:13.
    Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
    Дий Снайдер

До: Най-добрия актьор на България

и те така
    Танки грязи не боятся!

Коментар

Невероятен е !!!
      http://www.vbox7.com/play:40fd9737
      PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
      КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
      0899187766

Коментар

Краси Радков с'е пак

Коментар

Казват, че на вкус и цвят не се намират приятели. И все пак има някакви обективни критерии в човешката дейност, наречена ИЗКУСТВО.
          С досада и мъка догледах филмчето за "най-добрия актьор на България".
          Поразен съм от възторжените отзиви на трима до тук колеги!!!

Ами, кой нормален актьор би се съгласил да участва в "шоу" с такъв сценарий? Стигналите до края на творческа импотенция сценаристи, режисьори от "Шоуто на Слави" ни сервират поредната помия. В нея актьорите, включая "най-добрия на България" няма и какво да играят! Вътък няма в текста. Основа - хич! Освен втръсналите "бисери" от сексо-клозетния "фолклор" на Слави! Героят - Гастрит с баща -Артрит, и дядо - Хемороид (да има рима, де!) трябва да ни удивят с нещо.
          Но не става. И Слави ги разпитва, та да изтръгне още: "Простатит не ставаше, но му ставаше, там има тъмни воини - ще пестим от грима" и т.н и т.н.

Не всеки е длъжен да харесва Венера Милоска и това си е за негова сметка. Лишава се от естетична наслада. Но възхитата от откровенна глупотия ме учудва силно.

Тъй като ще последва контра въпрос: -Като не харесваш този (Радков ли беше?), кажи един съвременен актьор, когото харесваш?
          Ето например - Никола Рударов. Във филма Бай Ганьо. И много още други. Само че те не се изявяват при Слави и Азис...
          Между двамата общото е само началната буква - "Р".

Останалото - Две големи разлики, както казват в Одеса!
          Усещам, ще засегна с мнението си някои колеги, но не мога да премълча.
          И няма да се извинявам

Коментар

За съжаление поле за изява на актьорите извън този формат трудно се намира - театъра отдавна вече не е изкуство ами е "АРТ", публиката му е една и съща с години "псевдо интелигенция".Киното доколкото го има вобше е извън коментар аз лично хубав български филм не сам гледал от "Граница" насам.

Иначе за Никола Рударов да но все пак той си е от старата школа където нямат място нито Радков нито който и да е..
            When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Що, бе ? Аз подкрепям товето мнение, само че без да изпадам в крайности.
              Три години съм работил в Сатиричния театър, нагледал съм се на какво ли не. И на перфектна актьорска игра в скапано режисирана постановка, и на обратното, и на квото още се сетиш. При цялата ми скромност, видял съм и две, и двеста )) Изводите ми от цялата тая работа, конкретни и общи, са следните:

Общи:
              1. България продължава да има чудесни актьори, дори и от по-младото поколение, при все цялата закостенялост и нарастваща невменяемост на ВИТИЗ, пардон НАТФИЗ.
              2. Много по-наболял проблем е некадърната режисура, която може да опропасти (или по-точно обезсмисли) и най-гениалната актьорска изява, или пък даден чудесен сценарии. Пример - въпросното "шоу", при което обаче сценарият е кофти стъпката, тъй като откъм режисура там така или иначе няма поле за изява, съответно за грешки.
              3. Икономическата изпадналост на театрите води до стимулиране на бездарните "творби":
              - До скоро билет за театър струваше по-евтино от такъв за кино, което беше пълен абсурд.
              - Идеята е да напълним залата 2-3 пъти, че да избием барем парите по разработката, нищо че после никой няма дойде да я гледа. Те слуховете и за доброто, и за лошото, се разпространяват със светлинна скорост. Тъпото е, че после хората не само няма да напълнят пак залата на тая конкретна постановка, ами кракът им няма да стъпи в такова заведение въобще. Тоест, краткосрочното "закърпване" на положението води до дългосрочен срив. Само който не е виждал как хора възмутено (и с право !!) напускат залата на средата на действието, само той не знае това. А аз съм го виждал в изобилие.
              4. Актьорите в киното и в театъра, в България, са все едни и същи хора, като те са си предимно театрални актьори. Ами, колкото и да са добри, не могат на мига да се адаптират към кино или телевизия, защото там играта е по правило много различна. В театъра трябва да ти видят гримасата и на последния ред, да те чуят и усетят ясно. Няма я камерата да представи отблизо всеки жест. Това води до "изсилване" в играта, което си е част от театралната работа, обаче стои като риба върху масичка за кафе когато го екстраполираш в един близък план на екрана. Кой не е гледал нашенски филм с адски вдървена и изопачена актьорска игра ? Говоря за "творенията" ни след т.нар. Преход, когато се забатачи и тази индустрия, като всяка друга.

Конкретни:
              1. Краси Радков съм го гледал в различни постановки и мнението ми за него не се базира само на "Шоуто на Слави" и прочие ТВ изяви. Човекът е доста добър актьор. Да, може би най му приляга да играе ролята на квазилумпен, но това не е лошо - нужни са актьори за всичко. Ако някой друг холивудски идол може да играе като Джим Кери, например, моля посочете ми го...
              2. Изразът "най-добър актьор" ми звучи странно. Нещо като "най-добър китарист", примерно. Неподдаващ се на дефиниция критерий. Но, ако трябва да посочим имена измежду нашенските гении на сцената, чак до Краси Радков едва ли ще опрем. Човекът е кадърен и аз поне се радвам, че от по-младите натфизчии има и такива. Сега е на гребена на вълната, нека се възползва и, ако може, да се задържи там. Като Георги Калоянчев втори няма, то е ясно, но да не бързаме с присъдите. Има още време... Имаме чудесни и обещаващи младежи на сцената, смятам че спокойно можем да го включим и него в по-длъжката версия на списъка.

На хората, които му се кефят ТВЪРДЕ много и го наричат Дъ Бест, искам да им препоръчам едно-две неща. Да ги изгледат, и после можем да говорим отново Щом ви радва и впечатлява добрата българска актьорска игра (което, разбира се, е чудесно), гледайте "Вечеря за тъпаци" в Сатиричния театър. Постановката е по действителен случай )) После, пак там, гледайте "Клетка за сестрички" (правено по известната стара френска пиеса "Клетка за птички", а има и превъзходен филм). Когато видите как там ИГРАЯТ Иван Бърнев, Вальо Ганев и Веселин Ранков, ще можете да споделите новите впечатления.
              Много дълго стана... Просто идете и гледайте. Ето това е актьорска игра !!
              Volk: Уж мъжки форума, ала-бала, ама до 10 секунди темата ще е изтрита!

Коментар

Симеоне,ти явно съдиш за хората като актьори по малко по-различен критерий. Това което си видял на клипа няистина няма културна стойност но това не значи ,че не играе добре.Неможеш да отречеш обаче майсторското влизане в образ ,играта с думите и т.н. Никой не казва че Калоянчев,Мутафова,Лолова,Вачков,Данаилов и много други не са добри . Това са хора от старото поколение и съм израснал с техните роли. Факт е че с удоволствие гледам всичко което е създадено до 1985година. От тогава на сам всичко е една боза. Вярно е че от много време не съм ходил на театър и мнението ми е само от малкия екран ама какво да се прави. Това което гледам от 20 години на сам е изпълнено с такива големи паузи между репликите че да ти се отще да гледаш произведенията.(За справка : "Дунав мост","Граница" и други подобни ) Дори и чуждите продукций правени у нас с участието на български актьори се превръщат в боза. Така че с ръка на сърцето казвам че Краси Радков е много добър актьор който ми е привлякъл вниманието със играта си още педи да влезе в Шоуто на Слави
                Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
                Дий Снайдер

Коментар

Подкрепям тезата че Краси е добър актьор. Тезата на колегата който,е пуснал темата.
                  Подкрепям донякъде и Симеон.
                  Но за "Шоуто на Слави" - или шоуто на ГАЗПРОМ/ако си спомняте преди време беше/.

Първо - самото шоу е много босо в повечето случаи.
                  Едно към десет не е най доброто попадение.

Пълно е с преписване от руския сатирикон, но преведено и поднесено много бездарно.

Второ хумора на всяка нация си е чисто неин.

Имаше един лав "Это не переводиться"

Трето - такъв формат шоу се прави много трудно без външни сценаристи.

А сценаристите на Слави - просто се изчерпват да измяслят всеки път добри неща.
                  only 4 x 4,sim AWD

Коментар

Г-н Модератор,
                    На тази планета различията между хората са точно толкова , колкото е и броя на човеците.
                    И освен бедни - богати , хубави - грозни , пишещти правилно - не пишещти правилно, има и нюанси.
                    Например- по малко грозен.Освен това се делят на умни , не чак толкова , глупави , много глупави и откровенно тъпи.Да ама последните от редичката също са рекламоприематели.(поправете думата ако не е правилна , така ми се стори по-благозвучна) Те също ползват превръзки ,пият бира,ядат вафли трепач и т.н.
                    Много ми е чудно от каква позиция се пробвате да формирате у съфорумците си критерии за "правилно" изкуство?
                    Те са големи хора и вече би трябвало да имат изградени такива.От улицата , от училище , от затвора ...
                    Според поста ви по горе , всеки който харесва скечовете на Краси Радков е простак и недодялан селянин , който няма място при изящните и перфектните.
                    Обиждате много хора.Вкючая себе си.
                    Защо не пуснете една анкета "харесвате ли Краси Радков и скечовете му" Просто така , заради голата статистика.
                    Ще останете учуден от рузултатите. Сиурен съм.
                    Уморените коне не ги убиват , нали ??

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X