Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Тест за наблюдателност !!!
Свий
X
-
До: Тест за наблюдателност !!!
Аз като бройх пасовете на белия отбор него видях но когато се броят подаванията на черния веднага се забелазва ! просто фона е мрачен и белите много се набиватЧовек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !
Коментар
-
Това е от един научно популярен филм. Докато гледах филма със срам си признавам, че не видях маскирания човек поне 15-20 пъти. След като насочиха вниманието на зрителите към този елемент вече беше друго.Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
Дий Снайдер
Коментар
-
Имам едни дискове на National Geograpic и в тези дискове имаше филм за зрението . Там направиха същия тест . Тогава не го видях , но сега като започнах да броя белите по едно време като застава по средата става много черно и ми се изгубиха и спрях да ги броя го видях . И си го превъртях да го видя пак и тогава и ги преброих и ече-бечетого видях .
Коментар
-
Отклоняване на вниманието: "Гледай, където ти казвам, пък ще те видим колко виждаш...". Уви, използват го и в политиката.
Класически (макар и фарсово преувеличен) пример за този похват има (ако не греша) във великата книга "Швейк". Гатанката беше със сграда - тя е от толкова и толкова етажа, на всеки етаж на всяка стена има толкова и толкова прозорци, и тъй нататък. А в задачата се пита на колко години е умряла бабата на портиера.
Поздрави!Искам България чиста!
Коментар
-
и аз го видях... но не преброих пасовете.... ама той си се вижда доста... седи там и не мърда....... контраст.... пък и съм играл баскет в училище и тъкмо вече се чудих кога ще му викне тренера на този....
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар