Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За космическата ера, ширината на ЖП релсите и други такива...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• За космическата ера, ширината на ЖП релсите и други такива...

http://bezvazelin.net/news.php?extend.101
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

До: За космическата ера, ширината на ЖП релсите и други такива...

ако света продължвава да лапа и цапа със сегашните темпове, нищо чудно, пак да опрем до размера на конския задник, като основна мерна единица, и то скоро.
    ВѢРНОСТЬ И ПОСТОЯНСТВО

Коментар

Има Наука, наречена Холистика, тя се занимава с връзките на Всичко с Всичко, та ако се задълбаем ще открием още много връзки между още по-далечното минало и настоящрто и не само. Разказчетоо ми хареса.
      П.С.
      Сетих се за Дъглас Адамсовата книга "Дърк Джентли и неговата Холистична детективска агенция". Метода на каране на кола от въпросния Дърк ме срази - Като отива някъде - си избира кола "която му се струва че знае къде отива" и тръгва след нея, не задължително отива там където е искал, но със сигурност отива на интересно място СВЪРЗАНО с конкретната му задача

Коментар

Хм, не съм знаел. Човек се учи цял живот. По Дискавъри съм гледал поредица такива. Водеше ги много известен водещ, но за съжаление не се сещам името. Беше ми интересно.

Мислех си че с това се занимават хора с висока обща куптура и голям мироглед. Ей така - за гъдел. Пък то било цяла наука. Интересно.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X