Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Демонстрация
Свий
X
-
До: Демонстрация
Ааа, не бой се, те са празни...
Стефан се е погрижилВеднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнениеПо колко дават жипиесите?Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Никове на кирилица не ги признава това нещо...... Ще се напия от мъкаНи шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Коментар
-
Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнениеВенци ми даде един Алан, пък аз го дадох на Събин да му сипва карта. Сега чакам да дойдат и двамата да ме пребият.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
-
Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнениеДе да знам. Те са умни мъже, все ще измислят що.Луд умора нема,само се поти!!!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар