Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Kak умират суперколите?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Kak умират суперколите?

Тука нещо на виждам съветски коли
    When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Първоначално публикуван от Tiger Преглед на мнение
      На Пловдивските изложения има едно оранжево - от местния ретро клуб е. Значи до тук станаха поне 2. И си спомням от разговори със собственика му, че срещу около 20 000 лв. можело да спретнат едно подобно. Все пак в България се е правило това Рено и май имат матрицата за купето му... нещо подобно, все пак тези разговори бяха преди 7 години водени.
      В такъв случай са три, ето и едно от мен

От доста време матриците са "дали фира" и не се знае кой ги е взел и какво са ги направили.Говорил съм с Дончо от пловдивският ретро клуб, и той ми разказа доста неща за Алпин 110 .За съжаление много малко бройки са останали в България.Наред с Carmann Ghia 14, Porsche 356, това е другата ми мечта за автомобил
      DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Първоначално публикуван от PACH Преглед на мнение
        В такъв случай са три, ето и едно от мен

От доста време матриците са "дали фира" и не се знае кой ги е взел и какво са ги направили.Говорил съм с Дончо от пловдивският ретро клуб, и той ми разказа доста неща за Алпин 110 .За съжаление много малко бройки са останали в България.Наред с Carmann Ghia 14, Porsche 356, това е другата ми мечта за автомобил
        да този синия и аз съм го виждал ,а забелязахте ли NSU-то зад него-тунинг изпълнение е ,но е много красив ретро автомобил-широки 13-ски с огромен борд на wolfracing ,които обаче явно са доста редки ,понеже не открих никва информация конкретно за този модел ,броните са заменени с тръби ,но те са леко огънати по формата на колата ,има невероятна стоика и просто е една прекрасна машинка.

Коментар

Първоначално публикуван от T-1000 Преглед на мнение
          да този синия и аз съм го виждал ,а забелязахте ли NSU-то зад него-тунинг изпълнение е ,но е много красив ретро автомобил-широки 13-ски с огромен борд на wolfracing ,които обаче явно са доста редки ,понеже не открих никва информация конкретно за този модел ,броните са заменени с тръби ,но те са леко огънати по формата на колата ,има невероятна стоика и просто е една прекраснa машинка.
          Ето снимки да се радваш

DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Наистина жалко за колите.Има хора , които си ги ценят.През лятото на 2006 имаше дестинация от Берлин до Истамбул с ретро автомобили.Направи ми впечетление един Ягуар с двигател 3.8 S.Показваше 240 на километраж , а пък е произведен през 60-те години
            Прикачени файлове
            Grand Vitara 2.0 16V (J20A)

Коментар

Така като ги гледам се сещам за една Волга до училище.Как ме е яд като я гледам на какво е станала...
              Преди имах раздвоение на личността, но сега взимаме хапчета и сме много добре.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X