Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Kak умират суперколите?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Kak умират суперколите?

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
    Не знам.Жълто е.
    На Пловдивските изложения има едно оранжево - от местния ретро клуб е. Значи до тук станаха поне 2. И си спомням от разговори със собственика му, че срещу около 20 000 лв. можело да спретнат едно подобно. Все пак в България се е правило това Рено и май имат матрицата за купето му... нещо подобно, все пак тези разговори бяха преди 7 години водени.

Коментар

8 и 10-да.Алпин правел ли се е тук?И с кой мотор,че има няколко модела.Най-мощния е Алпин Гордини с 4 степенна скоростна кутия,1.3л мотор и макс.скорост 190 км/ч.Не помня конете,ама бяха под 100...
      0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от tutin Преглед на мнение
        ...А това Кобра ли е ? Ако да, то дори в този вид струва десетки хиляди долариа.
        Това е Астон Мартин ДБ 5 (или 4)

Това откато ми го пратиха пия успокоителни и не мога да се свестя...

Алпините са няколко и един от най-добрите е на "Арменеца" от Пловдив... има и един Владо, който имаше Жълт такъв (пак в пловдив), но не беше в особено добро състояние...

По тия снимки обаче има и доста Ягуари ... и един Де Лореан (който въпреки, че е `84-та си заслужава)

Соти, Булгар-Алпин се е правел в Пловдив - в заводиде на Рекорд доколкото знам. Мисля с 1100 кубиковия мотор... Преди няколко години издирваха формите за отливките на купето (Което е от полимерни смоли)... а в някакъв момент се появи някакъв "майстор" от Плевен, който беше направил Реплика на Алпина и твърдеше, че има формите и го оборудва с механика от Рено Клио... Имах му и визитката, ама замина със стария ми портфейл.

Ето какво изкара чичко Гугъл по въпроса:

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%...BF%D0%B8%D0%BD

http://sport.plovdiv24.com/news/27148.html

Във втората статия пишат за този Кеворк - "арменеца"
        Последно редактирано от tatkobarba; 26-01-08, 15:29.
        Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

А някои са се преродили... в саксии...

Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Да, ето го Ди Лоръна. Няма как да изгние и да му се налюпи боята - от неръждавейка е и не е боядисан а само полиран
            Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
              Да, ето го Ди Лоръна. Няма как да изгние и да му се налюпи боята - от неръждавейка е и не е боядисан а само полиран
              Той този делореан не е там случайно. Оставили са си го, за да си го вземат през 2011-а, след като куриер от DHL им каже къде е. Така де, на внука на Марти.
              VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Грешиш, този е без Y-кондезатор
                Трябва да изглежда ето така:
                Последно редактирано от quadra; 26-01-08, 19:46.
                Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Тука в Пловдив бях видял един червен Алпин.Добре беше направен.
                  Преди имах раздвоение на личността, но сега взимаме хапчета и сме много добре.

Коментар

http://news.automedia.bg/read/3514.html

В Бразилия ще възраждат Рено Алпин
                    8)!!!Живей за деня в който ще умреш!!!8)
                    bg.wikipedia.org [url]www.free.hit.bg/igrite[/url]
                    [url]http://translate.google.com/translate_t?sl=en&tl=bg[/url]

Коментар

Първоначално публикуван от seslav Преглед на мнение
                      http://news.automedia.bg/read/3514.html

В Бразилия ще възраждат Рено Алпин
                      Убиите ги тия цигани веее ,ще упорочът легендата-те на тва дизаин ли му викат ,аз мога само да се изсе*а на него !!!! Паляци-нямат ли си друга работа ,та тръгнали и дизаин да правят....а кво стана с ония дет тръгнаха Стратос да "възраждат"-дизаин ,двигател ферари и пак нищо-ония коли са легенди ,щото са спечелели обичта на феновете по отсечките-тия са жалки имитации-МЕНТЕТА !!! Смърт за изменниците !!!!!

Коментар

Тия дето наричаш цигани, когато стигнем на половината на тяхното развитие, ела ми се обади да черпя. Мога да ти дам и няколко показателя по които да го замерим, за да знаем до къде сме стигнали:

- Да сме провели от 60те години постоянна политика за постигане на енергийна независимост, независимо от правителствени кризи и корупция. Да сме въвели още от 70те години мпс които вървят с етанол, замърсяват и харчат по-малко, вървят повече, не са по-скъпи от бензиновите, и да сме го постигнали със собствено автомобилостроене. Да сме прехвърлили 90% от автопарка си на такова гориво напук на евтин бензин и подобни, да сме изградили необходимата инфраструктура, и да печелим пари от цялата работа.

- Да сме стигнали до там че тази технология вече да я изнасяме, нищо че по времето когато сме я правили цял свят ни е сочел с пръст и се е превивал от смях.

- Да сме дали на света двама от най-добрите пилоти на F1 в историята, и да продължаваме да бълваме добри пилоти чрез солидно изградена мрежа от вътрешни автомобилни шампионати на високо ниво.

- Да произвеждаме собствени самолети, които да са на световно ниво и да се изнасят по цял свят.

- Да сме се справили сами с престъпност, в сравнение с която нашата е като детска градина, и с гета, в сравнение с които Столипиново е като курортно селище.

Дръж ме в течение - като стигнем на половината на това, ще престана да мисля че ако те са цигани, ние сме цигани на квадрат.
                        Издъних се на Тюринг теста

Коментар

В Пловдив съм говорил със собственика на оранжевия Алпин по голямата част от купето (не съм сигурен) беше от смола беше ударил задният капак и му го залепваха с смола пак

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                            Тия дето наричаш цигани, когато стигнем на половината на тяхното развитие, ела ми се обади да черпя. Мога да ти дам и няколко показателя по които да го замерим, за да знаем до къде сме стигнали:

- Да сме провели от 60те години постоянна политика за постигане на енергийна независимост, независимо от правителствени кризи и корупция. Да сме въвели още от 70те години мпс които вървят с етанол, замърсяват и харчат по-малко, вървят повече, не са по-скъпи от бензиновите, и да сме го постигнали със собствено автомобилостроене. Да сме прехвърлили 90% от автопарка си на такова гориво напук на евтин бензин и подобни, да сме изградили необходимата инфраструктура, и да печелим пари от цялата работа.

- Да сме стигнали до там че тази технология вече да я изнасяме, нищо че по времето когато сме я правили цял свят ни е сочел с пръст и се е превивал от смях.

- Да сме дали на света двама от най-добрите пилоти на F1 в историята, и да продължаваме да бълваме добри пилоти чрез солидно изградена мрежа от вътрешни автомобилни шампионати на високо ниво.

- Да произвеждаме собствени самолети, които да са на световно ниво и да се изнасят по цял свят.

- Да сме се справили сами с престъпност, в сравнение с която нашата е като детска градина, и с гета, в сравнение с които Столипиново е като курортно селище.

Дръж ме в течение - като стигнем на половината на това, ще престана да мисля че ако те са цигани, ние сме цигани на квадрат.
                            да я правят ,но да и сложат друго име-не Алпин!

Коментар

Ако е за защитата на святото име Алпин - самият му собственик, Рено, го е слагал на далеч по-големи сандъци от тоя бразилски прототип. Който ако се казва Алпин, ще е с благословията на Рено.
                              Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                                Ако е за защитата на святото име Алпин - самият му собственик, Рено, го е слагал на далеч по-големи сандъци от тоя бразилски прототип. Който ако се казва Алпин, ще е с благословията на Рено.
                                а аз се надявах да не го благославя булгар =))

пп в подписа си може да добавиш и сегмент

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X