Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Има едно комично предаване по БТВ - Showroom

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Има едно комично предаване по БТВ - Showroom

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
    Не ми вкарвай думи в устата. Не съм казал че не може да ги вдигне.

А със 160 може ли да завива.
    Може разбира се, кеф ти на едната страна, кеф ти на другата, кеф ти на таван, кеф ти през мантинелата в полето...Завиване да искаш
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Да си купи човек джип, за да завива със 160км/ч... Малко е "врАта у пОле"! След като в същата държава се произвежда и Порше!

Коментар

Първоначално публикуван от velio Преглед на мнение
        Да си купи човек джип, за да завива със 160км/ч... Малко е "врАта у пОле"! След като в същата държава се произвежда и Порше!
        Да, и с него можеш и на бордюра да се качиш, и на пикник по черен път да отидеш...Все сериозни неща
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Аз не се сещам кога за послезно съм го гледал но се сещам че постоянно каниха продуцента на моторшоу даже се се засичали еднакви коли по двете предавания,и няма да забравя когато все казваха че иван ще обърне дачията им в следващото предаване а това следващо предаване го чаках 3 седмици-струваше си определено ме изкефи,даже веднъж бяха правили състезание кой ще стигне по бързо до една забележителност единия пътуваше със самолет и такси а другите двама бяха със сааб 9-5 май ако не се лъжа с 250 на магистралата победиха двамата със сааба но постоянно едно и също единия обича джипове другите двама спортни коли а сега даже нямам намерение да го гледам -дори на първото или второто им предаване тестваха Астра но модел не знам-за мен лично да тестваш камион на първо или второ издание на автомобилно предаване не е впечатляващо.Просто седят и канят хора от моторшоу даже им гостува и Димитър Илиев.Само остана да поканят водещата на мотор шоу която сега е сменена и хептен ще се изкефя а и при теста на автомобили моторшоу казват доста повече неща и там поне наистина казват бъзици и така се смееш докато при шоурум това въобще не е нужно
          8)!!!Живей за деня в който ще умреш!!!8)
          bg.wikipedia.org [url]www.free.hit.bg/igrite[/url]
          [url]http://translate.google.com/translate_t?sl=en&tl=bg[/url]

Коментар

Ти разбра ли се какво искаше да кажеш?

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
              Ти разбра ли се какво искаше да кажеш?
              Категорично-да.Всички гафове в предаването както и това какво е като цяло и от какво се състои.Едно кратко обобщаващо резюме на всичките броеве които съм гледал.
              8)!!!Живей за деня в който ще умреш!!!8)
              bg.wikipedia.org [url]www.free.hit.bg/igrite[/url]
              [url]http://translate.google.com/translate_t?sl=en&tl=bg[/url]

Коментар

Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнение
                Венци, ти не си виждал, тогава, "гения" Лафазанов
                Господи ТОЧНО това ми беше на устата ! Това предаване е тъпо и неприятно аматьорско, обаче по-противно нещо от Комиците - НЯМА !
                VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Иначе този МЛ63 АМГ не съм убеден, че ще ме бие толкова лесно, колкото на водещите изглежда им се иска. Мйекащия водещ е впечатлен от 630 нм въртене, какво ли ще реве при над 1000 нм на трега хаха
                  VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X