Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Интересна темичка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Интересна темичка

http://audibg.com/NEW/index.php?showtopic=11749&st=0
    0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

До: Интересна темичка

Душко Добродушков и мечтата за тиквата... Не ги разбирам тези хора...Да не говорим че бих го убил ако го набарам да се движи по магистралата с 60
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Този ако сложи метан значи с 1,5лв на 100км и ще си свирка ,този пич след някоя гоина ще си ходи да си пие кафето по морето срещу 7-8лв в двете посоки
      SUBARU FORESTER 2002g AWD LSD-DIF. Човек може да живее без храна 1 месец,без вода 1 седмица,без въздух 1 минута,а без акъл цял живот...

Коментар

Интересно .аз все бързам да отида от точка А до точка Б.
        пътуването е само загуба на време и нерви.
        Кви са ти .я хора .по инерция.Баси.
        Да не говорим колко застрашава другите тва си е отделно.
        Кат нямат пари да ходят пеш.

Коментар

Първоначално публикуван от BOBI_27M Преглед на мнение
          Този ако сложи метан значи с 1,5лв на 100км и ще си свирка ,този пич след някоя гоина ще си ходи да си пие кафето по морето срещу 7-8лв в двете посоки
          А ако си сложи платно и гуми 100R13 ептен добре. А най-добре и педали да си изведе вътре и да върти по нанадолното за по-голям пробег
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Аз познавах един шофьор. Караше 98 от Железница до Хладилника и гасеше мотора надолу. Покрай избиването на нафта, можеше да избие и хората.

Коментар

Това с инерцията хубаво, ама за да я поддържа по-дълго, трябва да си прави реглаж на ходовата по-често.
              А гасенето на двигателя определено не е добра идея, че не се знае кога и какво може да се случи, докато "свиква", че дори и след това.

От личен опит мога да споделя, че с помоща на инерцията съм свалял разхода на Диското до 8/100 градско. Без да гася мотора.

Коментар

От личен опит мога да споделя, че с помоща на инерцията съм свалял разхода на Диското до 8/100 градско. Без да гася мотора.
                Ами точно това не ми е много ясно и на мен..Толкова ли много харчи това Ауди на празен ход (литра в минута), че да се налага чак мотора да се гаси? Пише, че се движил 2 км по инерция, после палел, ускорявал и пак. Ми добре де, 2 км със средна скорост (от 150км/ч до 50 км/ч ) 100 км/ч се минават за 1.2 минути.После пак газ да ускоряваш.

Коментар

Не знам...Това влачене за да го издържиш, трябва да си тип флегматик. Много е досадно. Едва издържах един месец подобно каране, само за да засека разхода. Не си е работа.

Коментар

Този пак предлага нещо, което малко или много сваля разхода. Някъде бях чел пост на тип, който иска да си завива газовата бутилка с родопско одеално за да е по-топла газта...някъде из VW/Audi форумите беше... Та си и вярва, че е свалил с 2 литра/100 разхода.
                    Аз не вярвам в чудеса!
                    Разчитам на тях!

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнение
                      Този пак предлага нещо, което малко или много сваля разхода. Някъде бях чел пост на тип, който иска да си завива газовата бутилка с родопско одеално за да е по-топла газта...някъде из VW/Audi форумите беше... Та си и вярва, че е свалил с 2 литра/100 разхода.

Коментар

Този дето завивал с одеало изпарителя,явно трябва себе си да завие с одеало в леглото.....и никакво ставане до май месец.Тогава ще му се оправи разхода
                        SUBARU FORESTER 2002g AWD LSD-DIF. Човек може да живее без храна 1 месец,без вода 1 седмица,без въздух 1 минута,а без акъл цял живот...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X