Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Саможертва...
Свий
X
-
Тагове: Няма
-
От: Саможертва...
Респект! Изключително себеотрицание и смелост!Когато помагаш на другите, помагаш на себе си.
Стефан Арзатов
-
Моля, ако получите инфаркт НЕ следвайте неговия пример. Всъщност, самоубийствените натури и без това винаги ще открият начин да се реализират.Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
„Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
LZ1EMS
Коментар
-
Докторе , моите уважителни поздрави!Това при мъжете не е самоубийствено изкривяване на психиката.Сравнимо е с майчиния , но е мъжко.
Знаеш ли как се вади давещ се , голям , силен мъж?
Кико , оздравявай и остани мъжко момче!Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.
Коментар
-
Нищо самоубийствено няма в това да се понапрегнеш и да рискуваш по някакъв начин себе си, за да помогнеш на ближния за нещо важно. Да остане жив примерно.Първоначално публикуван от emanuilis Преглед на мнениеМоля, ако получите инфаркт НЕ следвайте неговия пример. Всъщност, самоубийствените натури и без това винаги ще открият начин да се реализират.
Понякога сам загазваш ама пак не може да се брои за самоубийство.
И това че малко хора го правят не го прави неестествено. То добре че не се отваря и повод всеки ден.
Коментар
-
Един пациент с инфаркт се „понапрегна", качвайки се до втория етаж сам и... „поумря". Е, не всеки се ражда научен. Понякога трябва да „жертва" 11 години от живота си за да съобрази „това-онова".Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
LZ1EMS
Коментар
-
Това си е проблем на пациента. Кирил засега е жив. И такива хора трябват.Първоначално публикуван от emanuilis Преглед на мнениеЕдин пациент с инфаркт се „понапрегна", качвайки се до втория етаж сам и... „поумря".
Горе пише.Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнениеКико е член на форума и това е неговият профил
Коментар
-
Докторе, напълно си прав, но тук става дума за по-различно нещо.
И то е в заглавието на темата.
Кико е бил наясно, че може и да не се върне, но въпреки това се е саможертвал за да спаси чужд живот, пренебрегвайки големия риск за своя собствен.
Хвала на такива хора, смелостта която имат за да се изправят лице в лице със смъртта, и да я заплюят в лицето.
Аз лично се радвам, че съм в един форум с такъв човек, макар да не го познавам лично.
Още веднъж-БРАВО!Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Пък аз не го поздравявам и съветвам всички да НЕ правят така, ако имат съмнение за инфаркт. Който може, ще разбере.Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
LZ1EMS
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар