Тази програма анализира и извежда истинските ти мисли в дадения момент:http://psylive.ru/?mod=articles&gl=26&id=55
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ВАЖНО! Разгадайте своите истински мисли
Свий
X
-
До: ВАЖНО! Разгадайте своите истински мисли
Дима, програмата дава частини грешки, трябва да се оправи!
Не съм искал ни бира ни "трева"!Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.
Коментар
-
При мен само секс дава, познава значиВеднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от ~m@g!~ Преглед на мнениеАма наистина дава грешки - Я хочу секса, я очень хочу секса, я так сильно хочу секса ....Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнениеДима, програмата дава частини грешки, трябва да се оправи!
Не съм искал ни бира ни "трева"!
Коментар
-
Я хочу секса, я очень хочу секса, я так сильно хочу секса што аж 3.14здец. Я хочу секса весь день и всю ночь. 365 (366) дней и столько же ночей в год. А ещё я очень хочу пива и травы. 2 фургона пива и 10 килограмов травы. Чтоб только заниматься сексом, пить и курить. А ещё я очень люблю секс. Я его ОЧЕНЬ люблю! Вот. На этом мысли кончаются........................и0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнениеЕ?Това го знам,ама си мислех за КИА-та.Лошо...Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Коментар
-
Пошли эту ссылку 3-м своим друзьям, они тоже на работе?
може ли превод че нещо ми куца щото разбирам нещо че не ми се работи или нещо от рода
8)!!!Живей за деня в който ще умреш!!!8)
bg.wikipedia.org [url]www.free.hit.bg/igrite[/url]
[url]http://translate.google.com/translate_t?sl=en&tl=bg[/url]
Коментар
-
Да изпратиш линка на трима твои приятели които също са на работа.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от ~m@g!~ Преглед на мнениеАма наистина дава грешки - Я хочу секса, я очень хочу секса, я так сильно хочу секса ....Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
Аз съм егати пропадналия тип!
Що бре, първата част е много правилна... Аз обикновено мисля до края на първия редВеднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар