Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Малко пързаляци в снега :)
Свий
X
-
До: Малко пързаляци в снега
Мите трябва да видиш Вранглера как прави същото на сухо
Само да не съм с на Дидо гумите че ми е жалВеднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Не знам как ще стане. Сега като сложа широките гуминетки от Пламен няма да може вече да го прави гаранция - ще си върви
А на Дидо с гумите не ми се издевателствува...Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Я Туарега можел да се движи, като му изключиш половината базикни. Ако му махнеш съвсем компютъра ще стане почти като джиповете (от 60-те).
шегичка не се връзвайSuzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
http://www.cardomain.com/ride/2562837
Коментар
-
Първоначално публикуван от tutin Преглед на мнениеE ади ди, искам да гледам
Коментар
-
Първоначално публикуван от Yordan Kolev Преглед на мнениеАз съм гледал, даже отвътреЛуд умора нема,само се поти!!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от tutin Преглед на мнениеE ади ди, искам да гледам
Коментар
-
Първоначално публикуван от vladi333 Преглед на мнениеАко искаш може да видиш и моето, като му изключа бъзикните к,ви ги вършиВеднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнениеАхам... Jeep forever
Коментар
-
-
Не мога да разбера, що не му тури Идни вИриги, тоз на туй Пурше, че да иде да си свърши работа, ами се мъчи на селския мегдан човека, кат пиян охлЮФ.
Айде тоз с Туарега разбрах, насметИ са кат видя влака и не мои да свари да издрапа))
Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения))
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар