Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Топ Гиър и най-малката кола на света
Свий
X
-
До: Топ Гиър и най-малката кола на света
Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнение...Който се сети за още от най-големите им простотии да пуска линкове. Нямам време да им гледам всички епизоди
.
Коментар
-
Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнениеЕ те така не съм се смял от много време:
http://fishki.net/comment.php?id=27701
Коментар
-
Първоначално публикуван от Явор Преглед на мнениеХе такива мога да си кача няколко в Тойотката и да си ги ползвам като спасителна капсула“When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
Walter Rohrl
GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.
Коментар
-
Първоначално публикуван от tutin Преглед на мнениеХаха това е мойта кола простоКуадра дали ще се съберем с теб двамата, а ?
А аз ако се сгъна вътре ще имам място за един биг мак - не повечеВеднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Между другото, ако някой не е гледал Top Gear's Polar Special, му го препоръчвам много горещо. Идиотите отиват до северния полюс с Тойота Холукс
. При това пътувайки в обичайния си малоумен стил
.
Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар