Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Как да вляза в колата си?
Свий
X
-
До: Как да вляза в колата си?
не ,имат 2 лева ,ма кирките свършихаПървоначално публикуван от sariev Преглед на мнениеТия нямат ли кирки???

много преди старта...
Коментар
-
Това си е като реклама на фирма за леко бронирани автомобили.
Ама и пичовете са МЕГА олигофрени!!! В крайна сметка добрия стар инструмент ПАВЕ оправи нещата.Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
http://www.cardomain.com/ride/2562837
Коментар
-
Върха на простотията, а и тия май са румънци, което обяснява донякъде нещата.
през 2008 г. са регистрирани 8 042 тежки транспортни произшествия като при тях са отнети 1 058 [COLOR=Red][SIZE=4]БЪЛГАРСКИ [COLOR=Black][SIZE=2]живота[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR]
Коментар
-
Като си нямат Victorinox Rescue Tool...
Само не разбрах, защо бяха избрали този прозорец, а не задното, малко, неотваряемо, примерно...
Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.
Коментар
-
То най-отгоре си го пише-Ауди А4 2.0 дизел. А румънчетата че се поизложиха, вярно, но аз ставам голям почитател на Ауди. Не,че преди не съм бил, но това...Първоначално публикуван от nikidd Преглед на мнениеПредполагам видяхте марката на колата?

Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
+1Първоначално публикуван от Shaka Преглед на мнениеПо скоро китките им не бяха от яките
И с керамиката на свещ става.(Чувал съм, не съм пробвал, не споря, но според "компетентни" ставало.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Става!!!Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение+1
И с керамиката на свещ става.(Чувал съм, не съм пробвал, не споря, но според "компетентни" ставало.0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар