Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Безобразие !!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Безобразие !!!

Първоначално публикуван от ~m@g!~ Преглед на мнение
    Абе за Клайн незнам , но ако беше манекенчето от Paco Rabanne BlackXs дори ще му се зарадвам . Проблема не е в това какъв е той а как се показва и в това че никак не ми е приятно да го гледам с още някакъв мъж в страстни пози ... този билборд го видях за пръв път на спирката и днес го бяха махнали но ест. пак азис но в по нормалана снимка която никак не ми пречи А за водка флирт и тези дори не се сещам как изглеждат може би не са толкова фрапиращи и изобщо не ми правят впечатление .
    интересен подпис.
    ама май ти пука

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
      Не мога да разбера защо трябва непрекъснато да обиждате азис като го наричате мъж.
      Не е корректно Корректно е : Защо обиждате МЪЖЕ, като наричате Азис - мъж?
      Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
      Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

А най-коректното е - Защо изобщо вдигате шум, около същества дето не го заслужават?
        Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Изобщо няма да коментирам!!!!
          Само ще кажа, че сина ми, който е на 16 години(да е жив и здрав) се върна от Канада защото не ги е изтърпял ТИЯ!!!
          Там закона ги толерира и те войнствено се афишират по улиците!!
          Водят си и децата, щото като са "семейство" могат да осиновяват и възпитават...!!!???
          Стефане, помагай бре брато,
          ке се утепам у стената без спирт, за дезинфекция!!!!
          Изпих го от мъка!!!!

Коментар

Чеи аз за кво ритам толкова срещу пиндостанците и брюксел? Като се срути тая налудничава идеология, педерасите и прочее маймуни ще са първата играчка която тълпата ще си хване. И ще им направи вярвам фееричен гей парейд. Нали така му викат. На всеки фенер и телеграфен стълб - по чироз от гей. А през един - озъбена лезбийка. Няма да са само министърки я.

Коментар

Ех, как само ме размечта....

Коментар

Първоначално публикуван от GAD Преглед на мнение
                ...Стефане, помагай бре брато,
                ке се утепам у стената без спирт, за дезинфекция!!!!
                Изпих го от мъка!!!!
                Стефан е зает, има друга мисия. Я погледни колко даскалици... и не само, трябва да ограмотява по физика... http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...t=21640&page=3 ... и не само...
                Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X