Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Пуловер за ...+18
Свий
X
-
-
До: Пуловер за ...+18
Ааааа, аз миналата година бях пуснал един по-разноцветенВеднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнениеАаааа, аз миналата година бях пуснал един по-разноцветен
Коментар
-
Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнениеВие се смеете, ама ако си имаше такова "пуловерче" нямаше да му измръзне мъжкото достойнство на едно момче, с което служихме на един висок баир.
Доде замъкнат един варел с нафта на шейна до хижа "Перелик" в един зверски студ и стана белята ...Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнениеКофти е като ти виси от крачола...Aкълa e кaтo жeнскoтo нepaзпoлoжeниe. Нe ти ли дoйдe нa вpeмe, нe гo и чaкaй!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Myyy Преглед на мнениеПо-кофти е като го настъпваш премръзнал. Нищо не усещашР.П.(RFF) 0898677590
Пътна помощ
ДЕНОНОЩНО
Коментар
-
Първоначално публикуван от bokostz Преглед на мнение
на една кука плетен.
Аз мога да плета...така че ако някой иска да си пуска заявката
Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
A2 (+)
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар