Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мили крехки създания.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Мили крехки създания.

Е, айде сега не се оплаквай, мисля че трябва да се радваш че е избрал теб а не това
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Хайде стига с тези изроди!

Детето само мерна картинка и сега е болно, драйфа!

Няма ли п...ки като хората вече???
      Show must go on!
      LZ1VES

Коментар

Аз съм написал 18+, не е работа за деца това...
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Абе фитнес-женско тяло ми харесва, ама културизъм, и то хеви...хммм нещо ми е противоестесвенно.
          Между другото, за да им се визуализират така мускулите се подлагат на супер зверски диети, това всеки го знае ще кажете, е да ама знаете ли че няма културистка с естественно големи гърди, те са съставени изключително от мастна тъкан и първи си "отиват"при отслабване(при жените де). Те между другото си личат имплатите на някой снимки, горкичките...

Коментар

""Те между другото си личат имплатите на някой снимки, горкичките..."

Ако са състезателки нямат право да са с имплантанти, дисквалифицират ги.
            I got 5 on it

Коментар

Гледах преди време едно предаване по Дискавъри за едно момиче, участваше за мис Вселена ако не греша, та тя обясняваше че е със силикон.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X