Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Те това е Вранглер (аз му викам Врангел), а не като твоя
Свий
X
-
До: Те това е Врангел, а не като твоя
Аре научете се вече как се казва, Врангел е белогвардейски генерал, няма нищо общо с ВранглерВеднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
-
Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнениеАре научете се вече как се казва, Врангел е белогвардейски генерал, няма нищо общо с ВранглерLZ1PER
Коментар
-
Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
Загледай внимателно и забележи, че прави само десни завои и нито един ляв !!!Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
http://www.cardomain.com/ride/2562837
Коментар
-
Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнениеАре научете се вече как се казва, Врангел е белогвардейски генерал, няма нищо общо с ВранглерПървоначално публикуван от quadra Преглед на мнениеСамо да питам, Вланглера ми СУВ ли е?....
От тук: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...076#post247076
Коментар
-
Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнениеСя се нервиш щот твоя не може да оди на задните точила, налиВеднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнениеВеднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнениеНервя се щот пишете глупости. "Селенови втулки", "Врангел" и други подобни..., само не се нерви
LZ1PER
Коментар
-
Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнениеДобре бе баце, ВРАНГЛЕР е, ей сега и заглавито ще сменя, само не се нерви
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнениеАбе виж колко е заразителен лошия пример, щот Соти го мързи да си чекне езика и давай, ами аз така си го знам отпреди
LZ1PER
Коментар
-
Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнениеИменно. Пък и нали се сещаш че са една до друга буквите в клавиатурата...което няма нищо общо с това да пишеш нещата грешно. На теб приятно ли ще ти е всички да ти казват Loser вместо Lazar
offroad-bulgaria.com/Lazar/Driscovery_I/
Коментар
-
Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнениеАма от него ли тръгна, ами аз така си го знам отпреди
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнениеняма нищо общо с ВранглерНие не сме неутрални!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар