Обява

Свий

Няма добавени обяви.

лимузина

Свий

X
- 

До: лимузина
И аз искам такава ама няма.Преди две години за такава Тойота давах LJ70 на един и той ми отказа направо да не повярваш.Първоначално публикуван от jordantcho Преглед на мнениеНеможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
Дий Снайдер
Коментар
 - 

http://mobile.de/SIDv3KeA7Cf.faoi5l....1111256313198&Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнениеИ аз искам такава ама няма.Преди две години за такава Тойота давах LJ70 на един и той ми откада направо да не повярваш.
Коментар
 - 

- 

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнениеЕгати. Давате някакви снимки на некви страшни джипки и сега като сляза при Витарката какво? Иде ми да хфащам флекса и режи, режи, режи...

Коментар
 - 

Ми ето ти идея за лимузина снимка 1,пък може и в стил Хот-Рот снимка 2Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнениеЕгати. Давате някакви снимки на некви страшни джипки и сега като сляза при Витарката какво? Иде ми да хфащам флекса и режи, режи, режи...Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
Дий Снайдер
Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар