Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Принадлежност на истински рибар
Свий
X
-
До: Принадлежност на истински рибар
Велико изпълнение!Още ли ги има?!Тунинговани имам предвид?
Абсолютно сигурно е с персийски килимчета,но няма как да се види.Най-страшното в България е, че хората, които пращат SMS-и във ВИП-Брадър,
имат право да гласуват на избори.
-
Вече го има ...http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=19768 , и не се продава , особено с щайгите ...
Коментар
-
Приятелю,собствениците на тези уникати почти е невъзможно да ги продадат.Това за него е ПЪТЯТ,И ИСТИНАТА,И ЖИВОТЪТ.Евентуално от наследниците ако го спазариш.(Пробвано е)Най-страшното в България е, че хората, които пращат SMS-и във ВИП-Брадър,
Коментар
-
Първоначално публикуван от Митко/fulda/ Преглед на мнениеВече го има ...http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=19768 , и не се продава , особено с щайгите ...
Дай поне щайгите, че трябва да си донеса компотите в София!!!
Коментар
-
Нееее , не съм аз
Това е подарък от приятели ...
Собственика не е "беден" да кажем ... Та група другарчета са се "ръснали" някой лев , та да му направят подарък за рождения ден ПО ПЪЛНА ПРОГРАМА ...
Има обаче и пропуски в "туниха" ... не е с тегистрация " РК хххх ХХ ", бурканите са празни , а и на задното стъкло няма кора с яйца ...
Коментар
-
[quote=Митко/fulda/;229505
Има обаче и пропуски в "туниха" ... не е с тегистрация " РК хххх ХХ ", бурканите са празни , а и на задното стъкло няма кора с яйца ...
[/quote]
Мисля, че му липсват и алуминиеви джанти от плевенските боядисани с бяла боя. Това се виждаше по-често по жигулетата.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнениеГолям пропуск е и липсата на плюшени зарове на огледалото за обратно виждане.мадами - ти са по-вървежни ...
Даже и на тавана
Коментар
-
Като сте го почнали сложете му една скоросна кутия от старите осмаци със скоростите горе зад волана, е тогава избихте рибата.Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Коментар
-
Преди време в нашия квартал имаше една "Волга"-не им знам моделите,но става въпрос за тази със статуйката на елен на капака(не с емблемата на решетката).Беше останала наследство от бащата и човека започна да я възстановява(лично аз й смених праговете,за щастие купени преди много години заедно с колата).Брони,решетка,сенници на фарове-отново на покритие.На гумите сложи от ония белите шашми,дето ги имаше само на министерските коли.Вътре килимите,върна оригиналното радио и т.н.Всички му се смееха,докато един ден дойде бъдещия собственик на колата-някаква украинска мутра.Ако щете вярвайте,но мутрата я плати точно на цената на чисто нова "Волга" от последния модел,седна вътре и си замина.Трябва да кажа,че изглеждаше невероятно(колата) и не й се чуваше гласът.Та за всеки влак си има пътници.Най-страшното в България е, че хората, които пращат SMS-и във ВИП-Брадър,
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар