Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Как да се справим със смъртта
Свий
X
-
До: Как да се справим със смъртта
Това ми прилича на Евлампи Груев, как халосва Асмодей между рогите с щангата. А да не би автора на клипчето да чете нашия форум и да черпи идеите си от тук, а?
А и какво стана с този Евлампи бе? Който може да пише да го допише, и да го пусне...Има ли желание-има и начин!
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеТова ми прилича на Евлампи Груев, как халосва Асмодей между рогите с щангата. А да не би автора на клипчето да чете нашия форум и да черпи идеите си от тук, а?
А и какво стана с този Евлампи бе? Който може да пише да го допише, и да го пусне...
Коментар
-
Първоначално публикуван от GAD Преглед на мнениеАз съм Антонин Груев, кой е този Евлампи???
Коментар
-
Първоначално публикуван от Тихомир Севов Преглед на мнение
Коментар
-
Има нещо тъжно в целия клип. Макар бабата да ме кара да се усмихвам , накрая оставам по- замислен отколкото би ми се искало...А бе знам ли...Всички сме прах във вятъра...Има една хубава песен на Kansas - Dust in the wind...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Тихомир Севов Преглед на мнениеИма нещо тъжно в целия клип. Макар бабата да ме кара да се усмихвам , накрая оставам по- замислен отколкото би ми се искало...А бе знам ли...Всички сме прах във вятъра...Има една хубава песен на Kansas - Dust in the wind...
Дали е съвпадение-не ми се вярва, май наистина Той съществува.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеМоже да е съвпадение, но когато гледах клипа слушах точно тази песен!!!
Дали е съвпадение-не ми се вярва, май наистина Той съществува.
Щото има една булка, Къна, дето все ме препращат към нея,
но никой не ще да ни запознае!!!
Май не са я и виждали...!!!???
Коментар
-
Първоначално публикуван от GAD Преглед на мнениеКой е ТОЙ?! Ша ме запознаеш ли с НЕГО???
Щото има една булка, Къна, дето все ме препращат към нея,
но никой не ще да ни запознае!!!
Май не са я и виждали...!!!???
Коментар
-
Първоначално публикуван от Тихомир Севов Преглед на мнениеДа не е една висока , леко прегърбена , все ходи в черно и носи коса? Ако е тя , и аз не съм я виждал , ама и не изгарям от нетърпение да я срещна де...
А ако усвоим уменията на бабето от клипа ще е добре... Ще се разтърся за люлеещ стол като начало...Има ли желание-има и начин!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар