Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Няма повече да поркам :)
Свий
X
-
До: Няма повече да поркам
Първоначално публикуван от quizzle Преглед на мнениеа каде ли е младоженеца се пита
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
-
На кого ли не може да се случи? Но не всеки случва да е поканил на сватбата си мили, услужливи гости, които хем да го снимат, хем да го пуснат в нета.
А как ще се възприеме - това зависи от националната култура и от нейната си мода на десетилетието. Слава Богу, нашата национална култура (макар да не е пределно културна) не зависи от моди. Ние ще се посмеем, ще пуснем някой пиперлив коментар, но няма да раздаваме присъди. Лошо няма, общо взето.
Американците, например, са насред модата "анти-пушене" и "анти-пиене", демек света вода ненапита, ангелчета небесни. Ще кажат "Аууу, как може! Какъв shame, какво безобразие, My Lord!".
Всичко това не е реплика точно към някой форумец. Но още съм бесен за безобразното унижение, на което подложиха Мел Гибсън около началото на тази година - наистина с причина, пил, карал пиян, скарал се с полицай, рекъл му "Ти знаеш ли кой съм..."...
Хубаво, глобете го, осъдете, затворете го. Но да го накарате публично да заяви "Много лошо нещо направих..., полицаят ми мислеше доброто..., алкохолът много ми вреди..., вече никога няма да правя така..." - не става!
И да са американци, са хора. Защо да ни припомнят, че ние тук сме не само хора, но и човеци?
Поздрави!Искам България чиста!
Коментар
-
Че то и на мен се е случвало разбира се. За щастие си останах само с няколко такива "прояви".
Аз гледам на такива неща с усмивка, стига да не става навик, разбира се. Много хора обаче ги избива в друга посока, за съжаление.
А за тия, дето се правят на света вода ненапита - то си е за тяхна сметка.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнениеНа тая нещо и е заяла скоростната кутия на задна скорост.Приятели не се печелят - губят се завинаги.
УМЪТ НЕ Е ЗА ВСЕКИ
Времето е ценно, само ако не бързаш.
0889623098
Коментар
-
Първоначално публикуван от ivotosod Преглед на мнение(пепел ми на клавиатурата).sigpic
Коментар
-
Първоначално публикуван от Di Преглед на мнениеХи-хи-хи , трябва да си отворим тема за яки лафчета.. много му се смяхИма ли желание-има и начин!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар