Една заключена тема в друг форум.Забавляват се...
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Поздрави или по-здрави...
Свий
X
-
До: Поздрави или по-здрави...
Мдааа, внимавайте с поздравите, че видяхте ли колегата как им се е заканил в последния постПървоначално публикуван от Tsvetan Преглед на мнение

Поздрави от Самоков

--------------------------------------------
Майтап, да не се върже сега някой
LZ1PER
Коментар
-
Ееее,аз таман си викам,че ще има поздрави от модераторите...Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнениеМдааа, внимавайте с поздравите, че видяхте ли колегата как им се е заканил в последния пост

--------------------------------------------
Майтап, да не се върже сега някой
0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
Е че то не е късноПървоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнениеЕеее,аз таман си викам,че ще има поздрави от модераторите...
Аз не вярвам в чудеса!
Разчитам на тях!
Коментар
-
Още е раноПървоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнениеЕ че то не е късно

В нашият форум си имаме по хубава темаhttp://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=9776
ПОЗДРАВИ от Люлин 7
Коментар
-
Ох (боли ме корема от смях) пращам ти много поздрави от Дианабад, че ни светна за тая тема...Първоначално публикуван от buldog Преглед на мнениеОще е рано
В нашият форум си имаме по хубава темаhttp://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=9776
ПОЗДРАВИ от Люлин 7
Просто се смея със сълзи...и не мога да спра!
Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
A2 (+)
Коментар
-
Ааа, да, тази е култова, сега си я препрочетах и пак се смях. Имаше и една за някакъв голф, кое колко вдигало мощността ама нещо не мога да я намеряПървоначално публикуван от cveti Преглед на мнениеОх (боли ме корема от смях) пращам ти много поздрави от Дианабад, че ни светна за тая тема...
Просто се смея със сълзи...и не мога да спра!

.
Коментар
-
Мисля че за това говоришПървоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнениеИмаше и една за някакъв голф, кое колко вдигало мощността ама нещо не мога да я намеря
.
Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
A2 (+)
Коментар
-
Чакайте,че има продължение...
Значи,кара си Йори джипката днеска и в един момент забелязва,че тя не ще да върви както трябва.Все едно,че е закачил ремарке.Е да де,ама тя е над 200коня(никой не знае точно
).А и отзад нЕма нищо да се влачи...На всичкото отгоре почна и да позагрява.Тоя игубИ връзка с "централния" и даде "цЕлата газ" на трета.Да видел к'во ще стане.Нищо не стана.Само почна да грее повече.Спира той.Умува нещо.Поглежда отдолу и к'во да види?На един заек се заклещили ушите между листовете на десния ресьор и той,от зор да спре колата,че го боли,се хванал за жилото на ръчната и дърпа колкото сили има...

Поздрави от серияла:"Изгубена връзка с централния мозък"...

Последно редактирано от ninja_1; 08-10-07, 21:26.0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
От няколко дни е така пациента. Вече се чудя дали да му сменя лекарствата или да увелича дозатаПървоначално публикуван от peppy Преглед на мнениеееее, аман от тия зайци, вчера един се беше хванал за кардана и ушите му блъскаха в купето, а сега дърпа ръчната. Пазете се от зайците
Коментар
-
Забрави поздрава...Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнениеееее, аман от тия зайци, вчера един се беше хванал за кардана и ушите му блъскаха в купето, а сега дърпа ръчната. Пазете се от зайците

0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар