Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За любителите на шоколад и Jeep

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: За любителите на шоколад и Jeep

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
    Дам малко е шоколада, повечко и ако може да е по капака, тавана, че не ми се заляга под него
    Малко е отвън.
    Вътре има повече.

Коментар

За да си по добър на състезанието трябва да тренираш на нещо по голямо. Някой да има КАМАЗ?
      Aкълa e кaтo жeнскoтo нepaзпoлoжeниe. Нe ти ли дoйдe нa вpeмe, нe гo и чaкaй!

Коментар

Аз моя Вранглер не го давам, има толкова остри ръбове че са гарантирани трудовите злополуки. Като си нареже езика после пак Дима виновен... Затова и предлагам да тренира на нещо по-общоприето и ергономично
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
          Аз моя Вранглер не го давам, има толкова остри ръбове че са гарантирани трудовите злополуки. Като си нареже езика после пак Дима виновен... Затова и предлагам да тренира на нещо по-общоприето и ергономично
          Да си дойдем на думата де... Моя пасатор отговаря напълно на условията...

Коментар

хаха
            Викам да направиме една фондация, пращате ме за състезанието и после Jeep-а ще е общ, за нуждите на форума
            Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
            A2 (+)

Коментар

хаха
              Викам да направиме една фондация, пращате ме за състезанието и после Jeep-а ще е общ, за нуждите на форума
              Да взема да ти лепна един биберон на джипката, и да видим навигатора как се справя
              LZ1HKW
              Реглаж на преден и заден мост
              My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

хаха
                Става. Готов съм веднага да се заема с тренировките ти...

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Севов Преглед на мнение
                  Става. Готов съм веднага да се заема с тренировките ти...
                  А, бе Тишо нещо много си напорит... Жена ти чете ли форума, а? Иначе за тренировки мисля всеки е навит...Ха,ха...
                  Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                    А, бе Тишо нещо много си напорит... Жена ти чете ли форума, а? Иначе за тренировки мисля всеки е навит...Ха,ха...
                    А бе тежък ми е характера , та се получи несходство с нейния. Та затуй съм курназ , щото персоналния ми "най-голям враг на човека" липсва.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X